Campionatul Mondial de Fotbal 2022 - Stiri

Fernando Santos, „făcut pachet” după ce l-a lăsat pe Ronaldo pe bancă: „Nu poți subestima cel mai bun jucător din lume”

Fernando Santos și Cristian Ronaldo. Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 10 December 2022

Georgina Rodriguez (28 de ani), partenera lui Cristiano Ronaldo (37 de ani), l-a atacat în mediul online pe Fernando Santos (68 de ani), selecționerul naționalei Portugaliei, imediat după ce ibericii au fost eliminați de Maroc în „sferturile” de finală ale Campionatului Mondial din Qatar. 

Fotomodelul născut în Argentina, la Buenos Aires, a spus că tehnicianul lusitan a făcut o alegere greșită începând partida cu africanii cu Cristiano Ronaldo pe banca de rezerve. 

Georgina Rodriguez: „Astăzi, prietenul tău a făcut alegerea greșită”

„Astăzi, prietenul tău a fcăut alegerea greșită. Acel prieten despre care vorbești atât de frumos și cu atât de mult respect. Aceeași persoană care, atunci când te-a introdus în teren, a văzut cum jocul se schimbă radical. Dar era prea târziu. 

Nu poți subestima cel mai bun jucător din lume, care este cea mai puternică armă a ta. Ar trebui să procedezi așa cu cei care nu merită să fie în primul 11. 

Viața ne dă lecții. Astăzi nu am pierdut, ci am învățat ceva. Te admirăm, Cristiano”, a postat Georgina Rodriguez, pe contul personal de Instagram. 

VIDEO. Corespondență GSP din Qatar / Plimbare în grădina tropicală din aeroportul Hamad

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.