Liga 1

CFR, ce rușine! Campioana obține doar un egal cu echipa umilită de Farul și de juniorii lui FCSB! Clasamentul ACUM

+21 Foto
FC Botoșani - CFR Cluj, în runda #20 din Superliga. Foto: Ionuț Tăbultoc (GSP)

Articol de Ionuț Tăbultoc (foto)  —  duminică, 11 decembrie 2022

CFR Cluj a obținut doar un egal cu FC Botoșani, scor 1-1, în etapa 20 a Superligii. Un pas greșit neașteptat al campioanei, care se încurcă de echipa care vine după 0-8 cu Farul și 0-2 cu juniorii FCSB-ului.

Elevii lui Dan Petrescu au început bine partida, având două ocazii în primul sfert de oră. În minutul 14, Deac l-a lansat perfect în adâncime pe Bîrligea, însă extrema ardelenilor a tras direct în portar. Un minut mai târziu, Manea a aruncat lung de la margine, iar Lovro Cvek a reluat cu capul în bara transversală. 

În minutul 25, Rangelo Janga a primit o pasă foarte bună de la Ciprian Deac, însă Pap a fost din nou la post. Trei minute mai târziu, Lovro Cvek a deschs scorul. Manea a centrat din partea dreaptă, iar mijlocașul croat a scăpat de marcajul lui Sadiku și a trimis balonul în poartă, cu o lovitură puternică de cap. 

CFR, ce rușine! Campioana obține doar un egal cu echipa umilită de Farul și de juniorii lui FCSB!

Prima mare ocazie a părții secunde a venit abia în minutul 75, când Zabou a reluat o centrare excelentă venită din banda stângă de la Țigănașu, puțin pe lângă stâlpul din stânga al porții lui Scuffet. În minutul 87, Malele a trimis moale, pe centrul porții, dintr-o pasă venită de la Daniel Bîrligea. 

Elevii lui Flaviu Stoican au dat lovitura în minutul 90+1. Mihai Roman l-a culcat pe Yuri și a șutat din unghi printre picioarele fundașului și ale portarului Scuffet. Mingea s-a scurs pe linia porții, de unde Dragu a împins-o în plasă.

>

Final: FC Botoșani - CFR Cluj 1-1

  • Au marcat: Dragu (90+1) / Cvek (28)
  • 623 de fani asistă la partidă
  • Video AICI
  • Click AICI pentru statistici

Foto: Imagini de la FC Botoșani - CFR Cluj

+21 Foto
Sursă foto: Ionuț Tăbultoc (GSP)

FC Botoșani - CFR Cluj, echipele de start

FC Botoșani: 1. Ed. Pap - 19. Patache, 44. R. Sadiku, 32. Șeroni, 30. Țigănașu - 99. Zabou, 6. Dican, 4. Ivanov - 17. S. Camara, 20. M. Roman II, 26. Mailat 
Rezerve: 82. Ureche, 2. Sno, 12. M'Dahoma, 77. Dragu, 18. Perianu, 10. Târcoveanu, 93. Pinson, 11. M. Roman, 7. Petkovski
Antrenor: Flavius Stoican

CFR Cluj: 1. Scuffet -  4. Cr. Manea, 33. Kolinger, 3. A. Burcă, 45. Camora - 40. Cvek, 21. Boateng, 10. C. Deac - 8. Roger, 32. Janga, 30. Bârligea
Rezerve: 90. R. Sava - 44. Yuri, 6. Billong, 28. Hoban, 37. Bordeianu, 11. Petrila, 20. Mistrati, 15. Yeboah, 9. Malele
Antrenor: Dan Petrescu

Stadion: Municipal (Botoșani)
Arbitru: Kovacs Szabolcs (Carei), A1: Ciprian Danșa (Satu-Mare), A2: Tunyogi Ferencz (Zalău) / Arbitru VAR: Vidican Rareș (Satu-Mare), Arbitru AVAR: Alexandru Vodă (Alba-Iulia)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.