Campionatul Mondial de Fotbal 2022 - Stiri

Noi detalii despre scandalul Messi - Weghorst » Un martor povestește ce a văzut

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 11 decembrie 2022

La două zile după Țările de Jos - Argentina (2-2, 3-4 la penalty-uri) apar noi informații despre scandalul dintre Lionel Messi și Wout Weghorst.

Jucătorii lui Louis Van Gaal au digerat cu greu înfrângerea la loviturile de departajare și gesturile făcute de argentinieni după meci, iar Wout Weghorst a vrut să discute cu Lionel Messi, care l-a jignit, numindu-l prost.

Noi detalii din scandalul Lionel Messi - Wout Weghorst

Mundo Deportivo prezintă noi detalii despre momentul tensionat de la finalul partidei, citând un jurnalist de la o televiziune suedeză, care a fost martor la eveniment.

„Eu eram la doar câțiva metri și am văzut totul. Era multă tensiune. Exista o stare de iritare. Messi a intrat pe tunel, în timp ce Weghorst a rămas să aștepte la controlul antidoping. Atunci a început discuția.

Nu a fost o ceartă, dar se simțea tensiunea. Van Dijk a intervenit pentru a-i calma.

A fost neașteptat să-l văd așa pe Messi. Nu încape îndoială. Mai ales în fața unui adversar care are 2 metri. E o mare diferență de înălțime între ei”, a spus jurnalistul suedez.

Reacția lui Wout Weghorst după ce a fost jignit de Messi

Weghorst a povestit scandalul cu Messi și cu jucătorii Argentinei.

„Am vrut să dau mâna cu el după meci. Îl respect mult, ca fotbalist. Dar mi-a dat peste mână și nu a vrut să îmi vorbească.Spaniola mea nu este atât de bună, dar am auzit cuvinte lipsite de respect. Sunt foarte dezamăgit”, a spus atacantul de 30 de ani, de la Beșiktaș.

Explicația lui Messi: „Ne-a jignit tot meciul”

După ce l-a jignit în direct la TV, Leo Messi a explicat de ce a avut această reacție.

De când a intrat, ne-a provocat, ne-a lovit, ne-a spus anumite lucruri. Nu mi se pare că asta face parte din fotbal. Eu mereu respect pe toată lumea și vreau să fiu respectat. Nici antrenorul lor (n.r. - Louis Van Gaal) nu ne-a respectat”., a spus starul lui PSG.

VIDEO Totul despre Argentina – Croația

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.