Campionatul Mondial de Fotbal 2022 - Stiri

Fernando Santos, întrebat dacă regretă că nu l-a titularizat pe Cristiano Ronaldo cu Maroc » Ce răspuns dat + Ce spune despre demisie

+32 Foto
Fernando Santos // FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 11 December 2022

Portugalia a fost eliminată în sferturile Campionatului Mondial, de Maroc (0-1), într-un meci în care Cristiano Ronaldo a intrat în mintul 51.

La fel ca în partida cu Elveția (6-1), starul portughez a fost rezervă, în locul său fiind preferat din nou Goncalo Ramos, autorul unui hat-trick în optimi.

Fernando Santos, după Maroc - Portugalia: „Nu am regrete”

La finalul partidei, selecționerul Fernando Santos a fost întrebat dacă regretă că nu a început cu atacantul portughez din primul minut.

Antrenorul a răspuns categoric: „Nu regret! Echipa a jucat foarte bine cu Elveția. Cristiano e un jucător uriaș, care a intrat când am decis că e nevoie de el. Nu am astfel de regrete”.

Ce spune Fernando Santos despre demisie

Campion European cu Portugalia în 2016, Fernando Santos a fost întrebat de jurnaliștii portughezi despre o eventuală demisie.

„Nu e momentul să răspund la această întrebare. Vom merge la Lisabona și, așa cum se întâmplă mereu, voi discuta cu președintele Federației pentru a vedea ce e mai bine pentru Portugalia. 

Sunt aici din 2014 și mereu am discutat cu președintele. Nu contează asta acum. Să-mi dau demisia nu face parte din vocabularul meu”, a declarat Santos, potrivit A Bola.

Suntem foarte triști. Generația asta va mai avea în viitor șansa să aducă ceva important fotbalului portughez. Astăzi, a arătat capacitatea de a face asta. Eram convinși că vom ajunge în finală și vom cuceri trofeul.

- Fernando Santos, selecționer Portugalia

VIDEO Totul despre Argentina - Croația 

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.