Campionatul Mondial de Fotbal 2022 - Stiri

Scos din stadion, după ce l-a luat la țintă pe Cristiano Ronaldo! Incident înainte de Maroc - Portugalia

+18 Foto
Cristiano Ronaldo, luat la țintă // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 11 decembrie 2022

Un bărbat a fost scos din stadion înainte de meciul Maroc - Portugalia 0-1 din sferturile Campionatului Mondial, după ce a aruncat apă în direcția lui Cristiano Ronaldo (37 de ani).

Pentru al doilea meci la rând, după 6-1 cu Elveția, Cristiano Ronaldo a fost rezervă. A început duelul dintre Maroc și Portugalia pe bancă, prilej pentru fanii aflați în tribună de a-l observa îndeaproape.

Scos din stadion, după ce l-a luat la țintă pe Cristiano Ronaldo înainte de Maroc - Portugalia

Înaintea meciului de pe stadionul Al Thumama din Doha, a avut loc un incident. În timp ce Ronaldo mergea în fața băncii de rezerve, un bărbat din tribună s-a întins și a aruncat cu apă în direcția fotbalistului. Nu există niciun indiciu că Ronaldo l-ar fi provocat pe acesta în vreun fel.

+18 Foto
Un bărbat a aruncat apă în direcția lui Cristiano Ronaldo înainte de Maroc - Portugalia // foto: Guliver/gettyimages

Bărbatul respectiv a fost confruntat instant de alți spectatori, apoi au intervenit stewarzii, care l-au dat afară din stadion, potrivit Daily Mail

Ronaldo a intrat pe teren în minutul 51 al meciului, dar nu și-a putut salva echipa de la înfrângere. Învinsă la limită, 0-1, Portugalia a părăsit Campionatul Mondial în faza sferturilor de finală.

Mai multe știri despre Maroc - Portugalia: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.