Liga 1

Dan Petrescu, ofertat pe 5 ani! E gata să accepte: „Sunt de acord”

Dan Petrescu ar putea semna un contract nou cu CFR Cluj // foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 11 December 2022

Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a dezvăluit că patronul Nelu Varga i-a propus prelungirea contractului până în 2029, ofertă cu care este de acord.

Dan Petrescu și-a început actualul mandat la CFR Cluj în august 2021. De atunci a câștigat titlul în România și a calificat-o pe CFR în „16-imile” Conference League din acest sezon.

Contractul lui Dan Petrescu este scadent în vara lui 2024, iar patronul Nelu Varga nu vrea să-l piardă. Ca atare, i-a propus „Bursucului” prelungirea până în 2029!

Nelu Varga vrea să-l păstreze pe Dan Petrescu la CFR Cluj până în 2029!

Întrebat la conferința de presă premergătoare meciului cu FC Botoșani dacă i-a fost propusă prelungirea pe 5 ani, Dan Petrescu a confirmat:

>

„M-am întâlnit cu patronul acum o lună, cred. Dânsul mi-a propus așa ceva, dar n-am discutat nimic concret. A fost doar o propunere. Când va fi ceva real, când o să văd oferta, atunci veți afla.

Am spus că sunt de acord, dar mai mult n-am vorbit. Poate așteaptă vacanța, nu știu. La finalul acelei discuții, mi-a propus acest lucru, iar eu am spus că sunt de acord”.

Dan Petrescu: „Mă simt excelent la CFR Cluj”

„Eu mereu am fost de acord cu asta, dar au fost alte probleme. La un club trebuie să știi să treci și peste perioadele grele, să fii unit și în momentele grele, nu doar în cele bune.

Dacă va fi așa, n-am de ce să plec aici. Mă simt excelent, am tot ce-mi trebuie. În continuare, sper să fac rezultate.

Când proiectul este mai lung, ar trebui să fie și răbdare mai multă. Toată lumea știe ce pot face eu dacă mi se dă mână liberă.

Dacă vin echipe din Anglia vreodată, nu va fi o problemă să ne înțelegem. În rest, nu are rost să plec. Mai am contract un an și jumătate, cred că este OK”, a adăugat antrenorul „vișiniilor”.

Actualul mandat al lui Dan Petrescu este al treilea al său pe banca lui CFR Cluj. A mai pregătit formația din Gruia între iunie 2017 și iunie 2018, apoi între martie 2019 și noiembrie 2020.

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.