Liga 1

Scene de toată jena în Liga 1: „Ca în România. Romario Pires ar trebui plătit”

+16 Foto
Romario Pires a intervenit pentru a rezolva problema plasei // foto: captură DigiSport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 11 decembrie 2022

Scene jenante în Liga 1, la meciul dintre U Cluj și UTA, primul de astăzi din etapa 20. Plasa de la una dintre porți s-a rupt și a fost nevoie de 5 minute pentru a rezolva problema.

În minutul 65, gazdele au avut o ocazie colosală. După o combinație rapidă Chipciu - Fulop, primul a centrat puternic, în gura porții, de unde Adrian Bălan a trimis peste poartă, fiind incomodat de forța cu care Chipciu a centrat.

După ce a lovit mingea, Bălan nu s-a putut oprit, a pus mâinile pe plasă, iar o bună parte din aceasta s-a desprins.

Scene de toată jena la U Cluj - UTA

„Centralul” Ionuț Coza a oprit meciul, pentru ca problema să fie rezolvată. Un responsabil din partea gazdelor a venit la fața locului, dar nu a acționat.

Până la urmă, a intervenit Romario Pires. Fostul căpitan al Universității a luat un scaun, s-a urcat pe el și a început să prindă inelele de plasă desprinse.

Apoi a primit niște bandă adezivă, cu care a prins plasa de bară.

Romario Pires ar trebui plătit pentru ajutorul pe care l-a dat celor care ar fi trebuit să rezolve problema. Ca în România, 5 se uită, unul face ceva.

Cel care a făcut ceva a plecat, ceilalți 5 mai încearcă și ei să peticească una, alta”, a spus comentatorul DigiSport pe transmisiunea live a partidei.

Meciul a fost reluat după 5 minute, în minutul 70!

Mai multe din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.