Campionatul Mondial de Fotbal 2022 - Stiri

Gafă făcută de un gigant din Premier League » Mesajul trimis fanilor după eliminarea Angliei

Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 11 decembrie 2022

Tottehnham, ocupanta locului 4 din Premier League, a comis o gafă uriașă. Clubul londonez și-a invitat fanii la stadion, pentru a urmări împreună meciul Angliei din semifinalele Campionatului Mondial din Qatar, asta în condițiile în care naționala Albionului a fost eliminată de Franța, scor 1-2, în „sferturi”.

Tottenham: „Vă invităm să vedem împreună meciul Angliei din semifinalele CM”

„Vă invităm pe Tottenham Hotspur Stadium să vedem împreună meciul Angliei din semifinalele Campionatului Mondial. Experimentați alături de noi drama unui meci din semifinale. 

Naționala Angliei se va lupta pentru un loc în marea finală miercuri, 14 decembrie, începând cu ora 17:00. Vor reuși băieții lui Gareth Southgate să ajungă în prima finală de Campionat Mondial, după cea din 1966? 

Sursă foto: Daily Mail

Luați legătura cu un membru al comitetului nostru de organizare pentru a vă rezerva un loc pe stadion”, se găsea în mailurile trimise de cei de la Tottenham Hotspur fanilor, potrivit Daily Mail. 

Anglia - Franța, cel mai urmărit meci de la Campionatul Mondial

Anglia - Franța (1-2), capul de afiș al sferturilor de finală de la Campionatul Mondial, a fost cel mai urmărit meci de până acum de la acest turneu final. 

La nivel național, aproape 1,5 milioane de oameni s-au uitat pe TVR 1 pe întreaga durată a meciului din sferturile CM. Astfel, Televiziunea publică a fost lider de audiență, peste Kanal D, Antena 1 și ProTV, potrivit paginademedia.ro.

Aceasta a fost cea mai mare audiență înregistrată de TVR de la începutul turneului final din Qatar. 

VIDEO. Corespondență GSP din Qatar / Condiții excelente, rezultate slabe

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.