Liga 1

În sfârșit, Omrani! Francezul a marcat primul gol pentru FCSB + prima reușită după UN AN de așteptare

+28 Foto
Billel Omrani și golul înscris în fața Chindiei / foto: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 11 decembrie 2022

Billel Omrani (29 de ani) a înscris primul său gol în tricoul celor de la FCSB, la trei luni de când a fost prezentat oficial de vicecampioană. Trimis pe teren în minutul 66 al partidei cu Chindia (2-0), în locul lui Cordea, atacantul și-a trecut numele pe tabelă șapte minute mai târziu.

Iar execuția lui Omrani a fost una de atacant veritabil. Din pasa lui Octavian Popescu, Billel a șutat cu stângul la colțul lung, din interiorul careului, după o pivotare perfectă.

>

Omrani nu mai înscrisese în Superligă din 4 decembrie 2021, când marca în tricoul CFR-ului tot în fața Chindiei, în victoria la limită obținută de „feroviari”, scor 1-0.

Billel Omrani: „E primul gol marcat de mine la FCSB, sper să dau cât mai multe”

E primul gol marcat de mine la FCSB, sper să dau mai multe. Cel mai important lucru a fost victoria, pe un teren foarte greu. Trebuie să ne adaptăm pe un astfel de teren. Este o atmosferă bună la echipă, trebuie să câștigăm fiecare meci până la final.

Cu CFR va fi un duel foarte greu E un meci special pentru mine, am fost acolo mulți ani. Trebuie să ne dăm viața pe teren și să câștigăm. E un meci foarte important pentru noi. E prea devreme să vorbim de titlu. Trebuie să câștigăm cu CFR și să ne gândim la titlu după.

Sper să joc. E greu să revii după 4 luni și să joci imediat. Nu am făcut pregătirea, însă acum mă simt mai bine, mă adaptez mai bine la echipă. E altă atmosferă, alt joc. Nu cred că sunt 100%. Probabil după cantonament voi fi 100%.

- Billel Omrani, atacant FCSB

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.