Liga 1

Andrei Vlad, cu gândul la plecarea de la FCSB! Mesaj ferm pentru conducere: „Vreau să joc!”

+28 Foto
Andrei Vlad / Sursă foto: GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 11 December 2022

Andrei Vlad (23 de ani) a revenit în poarta celor de la FCSB în victoria în fața Chindiei, 2-0, dar spune că nu mai e mulțumit cu statutul său de rezervă de la roș-albaștri. 

Conjuctural printre titulari, pe fondul accidentării lui Târnovanu, „Messi al portarilor” a transmis un mesaj ferm conducerii. „Trebuie să mă gândesc ce fac cu cariera mea. Îmi doresc să joc”, spune goalkeeper-ul care a menținut intactă poarta FCSB-ului în fața Chindiei. 

Andrei Vlad, cu gândul la plecarea de la FCSB!

„A fost un meci dificil, contra unei echipe bune, pe un teren extraordinar de greu. Sunt fericit că am luat cele trei puncte. Nu am ce să fac, a trebuit să mă antrenez și să-mi aștept rândul. Am aflat zilele trecute că voi juca, când Fane Târnovanu a suferit o entorsă. 

A trebuit să fiu pregătit să intru. Nu aveam de ce să am vreun trac, am jucat multe meciuri și am trecut peste acea perioadă. Terenul? E meseria noastră să ne adaptăm pe fiecare teren și să luăm cele mai bune decizii. Dacă asta a fost vremea, n-am avut ce să facem. 

Dacă va fi nevoie de mine cu CFR Cluj, voi răspunde prezent. E clar că îmi doresc să joc cât mai mult. Important e să iau o decizie cât mai bună. Trebuie să mă gândesc ce fac cu cariera mea în perioada următoare. Îmi doresc să joc, asta e cel mai important pentru mine. Că va fi aici sau în altă parte, vom vedea acest lucru”, a spus Andrei Vlad, la microfonul Prima Sport. 

VIDEO În sfârșit, Omrani! Francezul a marcat primul gol pentru FCSB

>

FOTO / Cele mai spectaculoase imagini din Chindia - FCSB 0-2

+28 Foto
Chindia - FCSB / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Târrnovanu are entorsă!

FCSB a început partida în fața dâmbovițenilor cu Andrei Vlad în poartă, revenit între buturile viecampioanei după o pauză de nouă luni (ultima oară a apărat pe 3 martie, în înfrângerea de la Pitești cu FC Argeș, 0-1, când a greșit grav.). Ștefan Târnovanu, titularul de drept din poarta roș-albașrilor, a devenit indisponibil înainte de meci și n-a fost nici pe bancă. Nici Florinel Coman n-a prins foaia.

GSP a aflat explicația pentru absența celor doi: Târnovanu s-a ales cu o entorsă la gleznă, în timp ce „Mbappe” Coman acuză probleme la coapsă.

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.