Liga 1

Risto Radunovic, îngrozit de accidentarile lui Olaru și Compagno: „Nu am văzut niciodată o tăietură atât de mare”

Risto Radunovic

Articol de Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)  —  luni, 12 decembrie 2022

Risto Radunovic (30 de ani), fundașul stânga muntenegrean al celor de la FCSB, e îngrijorat pentru colegii săi, Andrea Compagno (26 de ani) și Darius Olaru (24 de ani), care s-au accidentat grav în meciul cu Chindia, câștigat cu 2-0, și au ajuns la spital.

Fotbalistul din Muntenegru a povestit detalii despre clipele de groază prin care au trecut colegii săi și le-a dedicat victoria.

VIDEO. CHINDIA - FCSB 0-2 / Risto Radunovic, despre ciocnirea dintre Olaru și Compagno: „N-am văzut în viața mea așa ceva”

>

Risto Radunovic: „Nu am văzut niciodată o tăietură atât de mare”

„Am făcut un meci foarte bun în această seară, pe un teren foarte greu. Am obținut victoria fără emoții și fără a întâmpina faze periculoase la faza noastră. 

Știu de la pauză că sunt la spital (n.r. Compagno și Olaru). Au suferit o accidentare foarte urâtă și foarte gravă. Sper să fie cât mai bine. Nu am văzut niciodată o tăietură atât de mare. 

Amândoi au întrebat dacă e posibil să continue. Nu puteau asta, în niciun caz. Le dedicăm victoria lor. Sunt jucători foarte importanți pentru noi”, a declarat Risto Radunovic, la finalul partidei. 

Risto Radunovic: „Am fost inspirat la faza penalty-ului”

Risto Radunovic a vorbit și despre meciul câștigat de FCSB și despre partida următoare, cu CFR Cluj: „Am fost inspirat la faza penalty-ului. A fost un teren foarte greu acolo, a fost multă apă, dar mă bucur că am ajutat echipa.

Urmează un derby. Jucăm pe stadionul nostru. Ei au făcut un an foarte, foarte bun până acum. Sper să câștigăm. Este un meci foarte important pentru noi.

Am făcut 5 victorii la rând, dar nu ne gândim să ne oprim aici. Vom da totul să câștigăm și ultimele două meciuri din acest an”, a mai punctat fundașul vicecampioanei. 

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.