Handbal

Dorit de PSG, antrenorul lui Dinamo, Xavi Pascual, și-a anunțat astăzi decizia

Xavi Pascual, în centru, rămâne la Dinamo // foto: Cătălin Stroia, GSP, la conferința de presă de astăzi

Articol de Cătălin Stroia, Valentin David (video)  —  luni, 12 decembrie 2022

Vizat de PSG ca posibil înlocuitor al antrenorului Raul Gonzalez Gutierrez, Xavi Pascual (54 de ani) și-a prelungit contractul cu Dinamo! 

Xavi Pascual rămâne la Dinamo! Ibericul și-a prelungit contractul cu „dulăii”, deși de serviciile sale este interesată PSG, una dintre superputerile din handbalul european.

Dorit de PSG, Xavi Pascual rămâne la Dinamo

>

În cadrul unei conferințe de presă de astăzi, a fost anunțată prelungirea contractului dintre Dinamo și Pascual până în 2026!

„Dinamo este un club uimitor. Nu m-a interesat ce a scris presa sau ce zvonuri au apărut. Am ales Dinamo pentru că mă simt bine aici, managementul este perfect pentru mine. Familia mi-a acceptat decizia în totalitate. Decizia a fost ușoară când avem astfel de fani, suporterii au influențat decizia mea”, a precizat Pascual. 

Pascual a preluat-o pe Dinamo în iunie 2021, iar din august 2021 pregătește și echipa națională de handbal masculin a României.

Cotidianul francez L'Equipe anunțase în noiembrie că pe lista conducerii lui PSG se află și Xavi Pascual. „Oficialii parizieni sunt încrezători că-l pot elibera de sub contract. Aventura pare să-l tenteze puternic pe Pascual”, au scris atunci francezii.

Dinamo conduce autoritar liga națională de handbal, cu 45 de puncte, 10 peste CSM Constanța, iar în grupa de Champions League ocupă locul 4 din 8, cu 10 puncte.

Mai multe știri din handbal: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.