Campionatul Mondial de Fotbal 2022 - Stiri

Neymar a publicat conversațiile private cu 3 dintre colegi, fără permisiunea lor: „Am vrut să demonstrez ceva”

Neymar // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 12 December 2022

Neymar Junior (30 de ani) a publicat pe contul personal de Instagram mesajele pe care le-a schimbat cu Marquinhos, Thiago Silva și Rodrygo, în urma eliminării Braziliei de la Campionatul Mondial, la loviturile de departajare, cu Croația.

Brazilia era văzută drept favorită în Qatar, dar s-a oprit în sferturi, fiind blocată de Croația la loviturile de departajare. Diferența a fost făcută de cele două ratări din tabăra Braziliei, autorii execuțiilor defectuoase fiind Rodrygo și Marquinhos.

În urma eliminării, Neymar a decis să publice pe contul personal de Instagram mesajele pe care le-a schimbat în privat cu cei doi jucători care au ratat, plus căpitanul Thiago Silva.

Neymar a publicat conversațiile private cu 3 dintre colegi, fără permisiunea acestora

„Am decis să public (fără permisiunea lor) pentru a demonstra cât de uniți suntem... Astea sunt câteva dintre multele mesaje pe care le-am schimbat cu grupul.

Trebuie să trecem peste, sunt sigur că vom reveni mai puternici, cu sprijinul fanilor.

Sunt foarte mândru să fac parte din această echipă. Am devenit fanul fiecăruia dintre ei! Acest grup va fi mereu în inima mea”, a scris Neymar.

Neymar i-a transmis lui Marquinhos: „Un penalty nu va schimba ce cred despre tine”

„Ce faci? Am vrut doar să-ți spun că sunt fanul tău. Un penalty nu va schimba ce cred despre tine. Sunt alături de tine mereu și știi asta”, i-a scris Neymar lui Marquinhos.

„Mulțumesc pentru că te-ai gândit la mine, frate. Îmi doream cu adevărat să ne iasă totul, ce nasol că penalty-urile ne-au oprit din drumul către visul nostru!”, a răspuns fundașul central.

Către Thiago Silva: „Tu, eu și Dani Alves meritam mai mult”

„Din păcate, așa stau lucrurile. Voiam cu adevărat să-ți ofer această cupă. Tu, eu și Dani (Alves) meritam mai mult... dar Dumnezeu are planurile sale”, este mesajul trimis de Neymar către Thiago Silva.

„Frate, e mai aiurea decât îmi puteam imagina! Nu mai suport. Nu-mi vine să cred că am pierdut! De fiecare dată când mă gândesc la asta îmi vine să plâng. Ce nenorocire!”, a răspuns veteranul Thiago Silva, aflat la ultimul lui Mondial. 

Sunt aici pentru a spune că ești o vedetă... este o onoare să fac parte din cariera ta, să te aud spunând că sunt idolul tău, să te văd devenind una dintre vedetele istoriei braziliene! 

Loviturile de pedeapsă sunt ratate doar de cei care le execută, eu am ratat multe în cariera mea și am învățat din toate. Nu-ți cere scuze! Ești nebun? 

- Neymar, către Rodrygo

Mai multe știri despre Campionatul Mondial: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.