Campionatul Mondial de Fotbal 2022 - Stiri

Pe cine mizează Ronaldo la Mondial, după eliminarea Braziliei: „Ea e principala favorită”

Ronaldo Nazario/ foto Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 12 decembrie 2022

Ronaldo Nazario (46 de ani), legendarul atacant brazilian, consideră că Franța e principala favorită la câștigarea Campionatului Mondial.

Francezii joacă în semifinale cu Maroc, miercuri de la ora 21:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe TVR 1. Franța ar putea da în finală peste Croația sau Argentina, care se întâlnesc în penultimul act marți, de la 21:00.

Ronaldo o vede pe Franța favotrită la câștigarea Mondialului din Qatar

„Pronosticul meu, chiar înainte de începerea Mondialului, era o finală între Franța și Brazilia. Francezii au rămas în competiție și confirmă de la meci la meci că sunt principalii favoriți. 

Au o echipă foarte puternică, atât în apărare, cât și în atac sau la mijlocul terenului. La ultimul meci au marcat chiar și prin Tchouameni, cu un șut din afara careului”, a declarat Ronaldo, potrivit L'Equipe.

Brazilianul a ținut să îl laude pe Mbappe, vedeta Franței și golgeterul la zi al Campionatului Mondial (5 goluri): „Are un turneu foarte bun. Este decisiv, are calități fizice și tehnice incredibile, cred chiar că poate fi cel mai bun jucător al Cupei Mondiale. Ceilalți jucători sunt rapizi, dar el este și mai rapid. Îmi amintește un pic de mine, atunci când jucam. Știe cum să își folosească abilitățile.

Știe cum să treacă în viteză de adversari, apoi ajunge în poziții bune și marchează”.

Ronaldo: „Argentina nu joacă prea bine”

Ronaldo și-a spus părerea și despre parcursul Argentinei, echipă care nu l-a impresionat la acest turneu final.

„Argentina nu joacă foarte bine, dar jucătorii sunt uniți, formează o echipă, sunt agresivi. Îl au pe Messi, care atunci când se află în apropierea careului este decisiv. Acum face mai puțin sprinturi decât înainte, dar imediat cum primește mingea vede spațiul liber. În careu este ucigător”, a declarat Ronaldo, potrivit AS.

VIDEO. Corespondență GSP din Qatar / Lusail Bulevard, un veritabil „Times Square” în mijlocul lumii arabe

>

Citește și alte știri despre Campionatul Mondial: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.