Campionate

„A semnat cu precontract cu Liverpool” » Jucătorul de la Mondial cu o clauză de 120 de milioane de euro, aproape de Premier League

Enzo Fernandez (jucătorul argentinian cu numărul 24)/ foto Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 12 decembrie 2022

Liverpool s-ar fi înțeles cu Enzo Fernandez (21 de ani), mijlocașul defensiv argentinian legitimat la Benfica.

Jucătorul care în prezent este la Mondialul din Qatar ar urma să ajungă pe Anfield în vara lui 2023, potrivit portughezilor de la Record, care au anunțat în premieră și transferul lui Darwin Nunez de la Benfica la Liverpool, în vara lui 2022. 

Liverpool s-ar fi înțeles cu Enzo Fernandez

Dorit și de Real Madrid, se pare că Enzo Fernandez ar fi ales deja să meargă la Liverpool. Mijlocașul argentinian care a marcat la CM 2022, în victoria cu Mexic, 2-0, are o clauză în contractul cu Benfica de 120 de milioane de euro.

El joacă la echipa portugheză din vară, când era adus de la River Plate pentru 10 milioane de euro. Argentinienii au păstrat și un procent dintr-un viitor transfer, de 25%.

Dacă Liverpool va achita clauza de 120 de milioane a lui Enzo Fernandez, River ar urma să încaseze 30 de milioane de euro în urma transferului mijlocașului de la Benfica la echipa lui Jurgen Klopp.

Enzo Fernandez a fost titular incontestabil pentru Benfica în acest sezon, cu 22 de meciuri în toate competițiile. A marcat 3 goluri și a oferit 5 pase decisive. A jucat în toate cele 5 meciuri ale Argentinei la Campionatul Mondial din Qatar până în prezent, reușind un gol și un assist.

35 de milioane de euroeste cota lui Enzo Fernandez, potrivit transfermarkt.com

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.