Liga 1

Mihai Stoica, încântat de forma arătată de FCSB în Superliga: „Pariul meu stă în picioare” » În câte etape își vede echipa pe primul loc

Mihai Stoica

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 13 decembrie 2022

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al vicecampioanei României, FCSB, s-a arătat încântat de forma foarte bună a roș-albaștrilor din Superliga. FCSB a urcat pe poziția a treia a clasamentului Ligii 1 în urma victoriei obținute la Ploiești contra Chindiei Târgoviște, în runda cu numărul 20 din Superliga. 

Oficialul grupării roș-albastre crede că, în 5 etape, FCSB poate ajunge pe primul loc în clasament. 

Mihai Stoica: „Am convingerea că vom termina sezonul regular pe primul loc”

„Pariul meu stă în picioare bine. Eram pe locul 14 atunci când l-am făcut. Ştii cum e, la momentul ăla, eu luam în calcul că nu o să mai jucăm în Europa. 

Deci ne-am cam sacrificat meciurile. Aşa a fost să fie. Dacă nu procedam aşa, poate că nu făceam nimic nici în Europa. Nu ştii că toate lumea zicea că nu prinde play-off-ul. Am auzit atâtea... 

De fapt, ăsta era pariul general. Prinde FCSB play-off-ul sau nu. Eu vă spun sincer. Putem în 5 etape să trecem pe primul loc. Nu spun că o să trecem, putem. 

Am convingerea că vom termina sezonul regular pe primul loc. Asta e convingerea, nu spun că bat câmpii. A zis toată lumea asta. Mai vedem”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport. 

VIDEO. Superliga. Chindia - FCSB. Omrani dublează avantajul roș-albaștrilor printr-un șut la colțul lung

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.