Campionatul Mondial de Fotbal 2022 - Stiri

O companie din Marea Britanie a cumpărat mii de tricouri pe care scria că Anglia va câștiga Campionatul Mondial » Pierderile înregistrate după ce naționala Albionului a fost eliminată

Fanii Angliei, la meciul cu SUA. Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 13 December 2022

Wholesale Clearance UK, o companie cu sediul în Anglia, în comitatul Dorset, suferă pierderi financiare grave, după ce a achiziționat 18.000 de tricouri cu imprimeul: „Anglia, câștigătoarea Campionatului Mondial din 2022”. 

Englezii au cumpărat tricourile cu puțin înaintea disputării „sfertului” de finală dintre Anglia și Franța, încheiat cu victoria „cocoșului galic”, scor 2-1. Reprezentanții companiei au plătit 35 de euro pentru fiecare cumpărat. Acum , aceștia încearcă să le vândă pentru suma de 12 euro per bucată. 

Karl Baxter, managerul companiei: „Eram convins că Anglia va câștiga Campionatul Mondial”

„Am fost impresionat de felul în care Anglia s-a prezentat la Campionatul Mondial și un producător mi-a oferit mai multe tricouri, pe care nu puteam să le refuz. Eram convins că Anglia va câștiga Campionatul Mondial. 

Însă, în acest moment, am rămas cu 18.000 de tricouri pe care scrie că noi suntem campioni mondiali și nu știu ce să fac cu ele. Aș vrea să le transmit fanilor naționalei Angliei să cumpere din tricourile noastre. 

Acesta va rămâne ca un suvenir, ce le va reaminti cât de bine a jucat Anglia în Qatar. Chiar dacă nu au cucerit trofeul, tot pe ei îi văd drept câștigători”, a declarat Karl Baxter, potrivit cotidianului spaniol AS. 

VIDEO. Corespondență GSP din Qatar / Condiții excelente, rezultate slabe

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.