Campionatul Mondial de Fotbal 2022 - Stiri

Gianni Infantino l-a „copiat” pe Istvan Kovacs în Qatar » Ce a făcut șeful FIFA

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 13 decembrie 2022

În Qatar, a avut loc luni un meci demonstrativ între legendele FIFA și 24 de persoane care au lucrat la organizarea Campionatului Mondial din Qatar.

În fața a peste 5.000 de fani, pe „Al Thumama Stadium”, legende precum Cafu, Roberto Carlos, Del Piero, Terry, Seedorf, Materazzi sau Djokaeff au jucat un meci demonstrativ, a două reprize de câte 30 de minute, cu 24 de persoane care au muncit în Qatar pentru organizarea turneului final.

Gianni Infantino, președintele FIFA, a participat și el. Acesta a fost arbitru de rezervă la început, așa cum a fost și Istvan Kovacs în Qatar. Ulterior, a oficiat partida timp de 10 minute.

„E o idee minunată ca FIFA să dea ceva înapoi celor care au muncit din greu pentru acesta stadioane. E fantastic și faptul că fanii au putut vedea această arenă pe gratis”, a spus John Terry.

Istvan Kovacs a câștigat aproape 100.000 de euro la Campionatul Mondial

Istvan Kovacs și-a încheiat aventura la Campionatul Mondial în urmă cu câteva zile. A fost trimis acasă de FIFA înainte de faza sferturilor de finală, precum s-a întâmplat și cu colegii săi de brigadă, asistenții Mihai Artene și Vasile Marinescu. 

Kovacs nu a condus de la centru niciun meci al Mondialului, dar a fost de 8 ori arbitru de rezervă, la următoarele partide:

VIDEO Totul despre Argentina - Croația

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.