Liga 1

Acuzat că l-a „săpat” pe Rădoi, Mihai Rotaru îl ia peste picior pe Victor Pițurcă: „Un monument de onestitate”

Mihai Rotaru vs. Victor Pițurcă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 13 decembrie 2022

Mihai Rotaru, principalul acționar de la CSU Craiova, i-a răspuns lui Victor Pițurcă (66 de ani), fostul antrenor al echipei, care-l acuzase că l-a „săpat” pe Mirel Rădoi.

„Nimeni nu va fi bun la Craiova lui Rotaru. El tot ce face, face tacit, în spate. E foarte dificil, atât timp cât ai un patron care vorbește pe la spatele antrenorului cu jucătorii.

E foarte greu să reușești și iată că am avut dreptate. Niciun antrenor nu poate rezista. Victimă a căzut și Rădoi, fiindcă el îl voia plecat 100%”, a afirmat luni Victor Pițurcă, între septembrie 2019 și ianuarie 2020 antrenor la CSU.

Între timp, a venit replica lui Mihai Rotaru. Principalul acționar al clubului din Bănie a negat scenariile prezentate de Pițurcă.

Mihai Rotaru: „Bârfă plecată de la Victor Pițurcă, un monument de onestitate”

„Victor Pițurcă e răutăcios, are ceva împotriva Universității Craiova. Este un neadevăr, au fost jucători cu mine într-un avion privat, dar jucători care plecaseră deja, Cicâldău, Mitriță, Mihăilă.

Dacă un jucător a plecat de la Universitatea Craiova la un salariu de un milion, înseamnă că Universitatea Craiova s-a ocupat de acel jucător, l-a crescut.

N-am relație specială cu niciun jucător. Dacă un jucător vine la mine să se plângă de cineva din staff, zboară în secunda doi!”, a spus Rotaru la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Apoi a încheiat ironic: „Asta e o bârfă plecată de la Victor Pițurcă, cel care e un monument de onestitate”.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.