Liga 1

Atacantul dorit de CSA Steaua merge în probe la CS Universitatea Craiova: „E foarte talentat, puternic, cu poftă de gol!”

Kayondo Mahadi Mahrez (25 de ani), încercând o reluare din „foarfecă” / FOTO: facebook

Articol de Ionel Luţan  —  marţi, 13 decembrie 2022

Kayondo Mahadi Mahrez (25 de ani), golgeterul celor de la CSM Deva, va merge în probe la CS Universitatea Craiova.

Kayondo Mahadi este un atacant din Uganda, sosit în România în 2018, adus Poli Timișoara la cererea regretatului antrenor Ionuț Popa. Caracterizat drept un fotbalist mobil, rapid și extrem de muncitor, a trecut și pe la CSC Ghiroda înainte ca Ștefan Nanu (54 de ani) să îl transfere la Deva. 

Fostul internațional îi prevede un viitor strălucit vârfului dorit de Daniel Oprița la CSA Steaua. Până la o eventuală mutare în curtea „militarilor”, ugandezul va merge în probe la CSU Craiova.

Kayondo Mahadi Mahrez, în probe la CS Universitatea Craiova

„Este un atacant foarte talentat, puternic, cu poftă de gol. Poate juca, fără probleme, la nivel de primă ligă. Tocmai de aceea l-am propus deja Universităţii Craiova. Eu l-am adus prima dată pentru banda dreaptă, dar a demonstrat că este un marcator”, a spus Ștefan Nanu la Radio Sport Total FM. 

Kayondo Mahadi Mahrez

CSM Deva, formația antrenată de Ștefan Nanu, este lider detașat în Seria 7 din al treilea eșalon. Nu a pierdut în primele 15 runde, având cel mai bun atac, 54 de goluri marcate, și cea mai bună defensivă, 7 goluri încasate.

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.