Campionate

Variantă-șoc în fotbalul european » Mourinho, dorit selecționer și antrenor la AS Roma în același timp!

Jose Mourinho (59 de ani) este dorit în locul lui Fernando Santos (68 de ani) la cârma primei reprezentative a Portugaliei.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 13 decembrie 2022

Jose Mourinho (59 de ani) este dorit în locul lui Fernando Santos (68 de ani) la cârma primei reprezentative a Portugaliei. 

Portugalia a părăsit Campionatul Mondial în faza sferturilor de finală, învinsă surprinzător de Maroc, scor 0-1. Fernando Santos a pierdut încrederea Federației, iar în aceste momente se poartă negocieri intense pentru terminarea contractului. 

Jose Mourinho dorit la prima reprezentativă a Portugaliei

Jurnaliștii de la A Bola scriu că primul pe lista înlocuitorilor este Jose Mourinho. Există însă mai multe obstacole în calea numirii, în primul rând salariul de 7 milioane de euro pe care „The Special One” îl are la AS Roma. 

Federația portugheză ar accepta inclusiv ca Mourinho să ocupe ambele posturi în același timp, variantă exclusă momentan de clubul din Serie A. 

Dacă pista Jose Mourinho nu poate fi atinsă, portughezii mai au două variante. Paulo Fonseca (49 de ani), în prezent la Lille, și Rui Jorge (49 de ani), selecționer naționalei U21 a lusitanilor.

„Mourinho, varianta ideală”

Fostul internațional Nuno Ricardo de Oliveira Ribeiro „Maniche” (45 de ani) crede că Mourinho reprezintă varianta ideală pentru postul de selecționer al Portugaliei.

Jose Mourinho reprezintă varianta ideală, deja a cucerit tot ce există, nu mai are nimic de demonstrat. A pregătit cele mai mari cluburi ale lumii, tot ce îi lipsește este un succes la națională. Are experiență, știe cum să gestioneze situațiile dificile
- Maniche

VIDEO. Mircea Lucescu, despre Campionatul Mondial din Qatar + Duelul României cu Elveția din preliminariile EURO 2024

>

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.