Liga 1

CFR Cluj a ofertat 3 fotbaliști de la aceeași echipă! » Dan Petrescu a rămas profund impresionat după meciul direct

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 14 decembrie 2022

Calificată în primăvara Conference League și în luptă pentru locul în Liga 1, CFR Cluj plănuiește campania de transferuri din iarnă.

După duelurile din Conference League contra kosovarilor de la FC Balkani (1-1 și 1-0), Dan Petrescu a rămas impresionat de 3 jucători.

CFR Cluj vrea 3 jucători de la FC Balkani

Presa din Kosovo a anunțat că CFR Cluj se interesează de extrema stânga Ermal Krasniqi (24 de ani). 

Negocierile au fost confirmate de sursele GSP.ro. În plus, trupa lui Dan Petrescu mai vrea alți doi jucători de la aceeași formație. 

Extrema dreapta Meriton Korenica (25 de ani) și atacantul Albion Rrahmani (22 de ani) sunt ceilalți doi jucători de la FC Balkani care i-au luat ochii „Bursucului” și pentru care CFR Cluj Negociază.

Meriton Korenica // FOTO: Imago

Au jucat împotriva lui CFR Cluj

În meciul tur, terminat 1-1 în Kosovo, Korenica, Krasniqi și Rrahmani au fost titulari, dar au fost înlocuiți pe parcurs. Rrahmani a fost cel care în minutul 65 a dat pasa de gol pentru Thaqi.

Albion Rrahmani // FOTO:Imago

În retur, când CFR Cluj a câștigat cu 1-0, doar Korenica și Rrahmani au fost pe teren. Ambii au fost integraliști.

  • Ermal Krasniqi mai are 6 luni de contract cu FC Balkani. Kosovarul e cotat la 375.000 de euro, iar în acest sezon are 11 goluri și 7 pase de gol în 30 de partide.
  • Meriton Korenica (25 de ani) e extremă dreapta la bază, dar poate juca oriunde în linia din spatele vârfului. Are 10 goluri și 2 pase decisive în 30 de partide. E cotat la 300.000 de euro
  • Atacantul Albion Rrahmani (24 de ani) mai are contract până în vara lui 2024, fiind transferat în iulie 2021. E cotat la 350.000 de euro și a reușit 14 goluri și 6 pase de gol în 14 partide.

Cu cine s-ar duela

 În sistemul 4-3-3 pe care-l folosește la CFR Cluj, Dan Petrescu a mizat pe Roger, Petrila, Deac, Janga, în benzi, și pe Yeboah, Malele și Birligea în centru.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.