Campionate

Berlusconi, promisiune incredibilă pentru jucătorii lui Monza: „Aduc un autobuz plin de prostituate în vestiar!”

Silvio Berlusconi, 86 de ani, patronul celor de la Monza, le-a promis o primă incredibilă jucătorilor nou-promovatei.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 14 decembrie 2022

Silvio Berlusconi, 86 de ani, patronul celor de la Monza, le-a promis o primă incredibilă jucătorilor nou-promovatei.

Concret, fostul premier al Italiei le-a transmis fotbaliștilor săi că le va aduce prostituate în vestiar, în cazul în care Monza va învinge în perioada următoare o echipă de top din Serie A.

Silvio Berlusconi, promisiune uluitoare pentru jucătorii de la Monza: „Dacă bateți o echipă de top, vă aduc prostituate în vestiar”

„Le-am spus băieților... acum urmează să jucați cu Milan, cu Juventus. Dacă veți câștiga împotriva unei echipe de top, o să aduc un autobuz plin de prostituate în vestiar”, a spus Berlusconi, conform Reuters, în timpul unei cine cu jucătorii echipei antrenate de Raffaele Palladino.

Berlusconi a fost acuzat în 2011 că a întreținut relații sexuale cu o prostituată minoră. Avea să fie achitat în 2015, după ce un judecător a decis că fostul patron al lui AC Milan nu știa că fata este minoră.

Monza, club cumpărat de Berlusconi în 2018, va întâlni 3 granzi la începutul anului următor, pe Inter (7 ianuarie, în Serie A), Juventus (19 ianuarie, în Cupă, și 29 ianuarie, în Serie A) și AC Milan (18 februarie, în Serie A).

14e locul pe care Monza se clasează în campionat, cu 16 puncte acumulate în 15 etape

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.