Campionatul Mondial de Fotbal 2022 - Stiri

Imagini emoționante cu jucătorii Marocului » Gestul care a făcut înconjurul lumii: „Am demonstrat că existăm, e singurul lucru care contează!”

+13 Foto
Franța a învins Marocul, scor 2-0, și s-a calificat în finala Campionatului Mondial. Walid Regragui (47 de ani), selecționerul naționalei africane, și-a îmbărbătat elevii la final.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 15 decembrie 2022

Franța a învins Marocul, scor 2-0, și s-a calificat în finala Campionatului Mondial. Walid Regragui (47 de ani), selecționerul naționalei africane, și-a îmbărbătat elevii la final.

  • Argentina - Franța, finala Campionatului Mondial de fotbal, se joacă duminică, de la ora 17:00, pe arena „Lusail” din Doha, Qatar. Va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și va fi televizată pe TVR 1 și pe TVR HD
  • Finala mică, între Maroc și Croația, este programată sâmbătă, de la ora 17:00.

Marocul a scris istorie la Campionatul Mondial din Qatar. A devenit prima națiune africană ce dispută o semifinală și va lupta împotriva Croației pentru bronz. 

Un rol important în realizarea performanței l-au avut și fanii marocani, extrem de gălăgioși și apropiați de elevii lui Regragui. Conexiunea s-a simțit și după fluierul final al semifinalei cu Franța. Întreaga echipă a mers în fața peluzei și s-a pus în genunchi, în semn de recunoștință. 

Walid Regragui: „Am demonstrat că Marocul există!”

„Împotriva unui adversar de calibrul Franței, orice greșeală se plătește. În prima repriză am comis mult prea multe, iar al doilea gol ne-a ucis pur și simplu. 

Am avut și probleme de lot. Aguerd s-a accidentat la încălzire, apoi i-am pierdut pe Saiss și pe Mazraoui. Mult prea multe pierderi pentru noi. 

Chiar și așa, am dat tot pe teren! Sunt mândru de ce am reușit, de băieți. În finala mică le voi oferi minute și celor care au jucat mai puțin. Scopul nostru e să obținem locul 3! 

Un singur lucru contează: am demonstrat că fotbalul din Maroc există și că avem niște fani minunați”, a spus Regragui imediat după eșecul din semifinală.

VIDEO. Dan Petrescu despre parcursul Croației în Qatar: „Zicea lumea de noi când i-a apărat lui Golofca”

>

Citește și alte știri de la Campionatul Mondial:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.