Liga 2

Florin Răducioiu s-a săturat de chinul lui Dinamo: „E ca un bolnav în stadiu terminal. Lăsați-o să intre în faliment și gata!”

Florin Răducioiu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 15 decembrie 2022

Florin Răducioiu (52 de ani), fostul team-manager al lui Dinamo, a avut un discurs dur la adresa conducerii clubului din „Ștefan cel Mare”.

Component al „Generației de Aur”, Florin Răducioiu a spus că ar fi mai bine că ar fi mai bine ca Dinamo să înceapă de la zero, deoarece „s-a făcut mai mult rău decât bine”. Declarația fostului mare fotbalist vine în contextul în care grupării alb-roșii i s-a respins planul de reorganizare. 

Florin Răducioiu: „Ce fac oamenii ăștia? Ce au făcut într-un an și jumătate de insolvență?”

Lucrurile n-au fost făcute în maniera... Ce fac oamenii ăştia, ce au făcut într-un an şi jumătate de insolvenţă? Ce au făcut? Cum au gestionat? Nu sunt competent în această discuţie, vorbesc ca suporter, mi se pare mai aproape de faliment.

Atunci o lăsaţi să intre în faliment şi gata. E bolnav terminal Dinamo. Mi-aş dori să se înceapă cu o nouă echipă, s-a făcut mai mult rău decât bine", a declarat Florin Răducioiu, la Orange Sport. 

Planul lui Dinamo nu a fost aprobat

Clubul din Ștefan cel Mare a pus la cale un nou plan de reorganizare, considerând că nu poate respecta respecta planul inițial. Noua formă a fost respinsă în urmă cu câteva zile de judecătorul sindic.

Respinge cererea creditorilor Cornel Ţălnar, Şerdean Pavel Dorin și Asociația Club Sportiv Fotbal Club Dinamo București privind desemnarea unui specialist care să-şi exprime o opinie cu privire la posibilitatea de realizare a planului in condiţiile art. 139 alin. 1 din Legea nr. 85/2014, ca neîntemeiată.
Respinge, ca inadmisibile, obiecţiunile formulate de creditorii Cornel Ţălnar, Şerdean Pavel Dorin și Asociația Club Sportiv Fotbal Club Dinamo București.
În temeiul art. 139 alin. 5 din Legea nr.85/2014, respinge cererea privind confirmarea Planului de reorganizare modificat al debitoarei DINAMO 1948 SA propus de administratorul judiciar RTZ& PARTNERS SPRL - Filiala Bucureşti.
Stabileşte termen pentru continuarea procedurii la 06.02.2023. Cu apel, în termen de 7 zile de la comunicarea hotărârii prin publicare în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă, ce va fi depus la Tribunalul Bucureşti Secţia a VII-a Civilă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi 13.12.2022.

- decizia Tribunalului București

VIDEO. Lucian Bode oferă ultimele detalii despre stadionul Dinamo

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.