Campionatul Mondial de Fotbal 2022 - Stiri

Benzema în finală? » Marca dă verdictul: ce a făcut astăzi Karim, în timp ce federalii francezi îl așteaptă în Qatar

Karim Benzema, în stânga // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 15 decembrie 2022

Situația lui Karim Benzema (34 de ani) a fost lămurită. Atacantul lui Real Madrid este așteptat la finala Campionatului Mondial, însă nu ca jucător, ci ca invitat special, deși este apt de joc. Dovada, astăzi a jucat într-un meci de pregătire.

Accidentat cu puțin timp înainte de începutul turneului final - a suferit o ruptură musculară -, Karim Benzema s-a refăcut și ar fi putut ajuta naționala Franței în fazele finale ale Campionatului Mondial.

S-a speculat intens că Balonul de Aur ar putea fi convocat de selecționerul Didier Deschamps la finala cu Argentina de duminică (ora 17:00), dar acest lucru nu se va întâmpla.

Marca lămurește situația lui Karim Benzema: e așteptat la Argentina - Franța doar ca spectator

Cotidianul madrilen Marca a lămurit astăzi situația lui Benzema: Federația Franceză de Fotbal îl așteaptă la finala Mondialului, însă doar ca invitat special, în lojă. Benzema nu va juca.

Karim nu a confirmat încă dacă va merge sau nu, potrivit sursei citate.

Karim Benzema a jucat astăzi cu Leganes

Cert este că Benzema a trecut peste problemele medicale. Drept dovadă, a jucat astăzi pentru Real Madrid într-un meci de pregătire cu Leganes, disputat în sistemul două reprize a câte 30 de minute.

Karim Benzema, în acțiune astăzi, în Real Madrid - Leganes // sursă foto: realmadrid.com

În amicalul încheiat la egalitate, 1-1, au apărut mai multe nume importante din echipa „blanco”, precum Toni Kroos, David Alaba și Lucas Vazquez, jucători care n-au participat la Campionatul Mondial.

Mai multe știri despre Campionatul Mondial: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.