Liga 1

Ofertă pentru o vedetă de la FCSB: „Dacă vrea, mâine pleacă. 5 milioane de euro!”

Giovanni Becali susține că există mai multe oferte pentru Darius Olaru (24 de ani), mijlocașul central de la FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 16 decembrie 2022

Giovanni Becali susține că există mai multe oferte pentru Darius Olaru (24 de ani), mijlocașul central de la FCSB. Echipa care ar fi cel mai aproape de Olaru ar fi dispusă să-l împrumute în această iarnă și să achite 5 milioane de euro în vară, afirmă Giovanni.

De asemenea, Ioan Becali dezvăluie că mai mulți scouteri au fost joi seara pe Arena Națională să-l urmărească pe Olaru, în derby-ul FCSB - CFR Cluj 0-1. Accidentat cu Petrolul, mijlocașul n-a fost în lot.

Giovanni Becali: „Dacă Olaru vrea, mâine pleacă de la FCSB”

„Olaru e omul care ne putea face o mare surpriză acum, în ianuarie, dacă nu venea această accidentare groaznică de la Ploiești. Una dintre echipele care-l dorește pe Olaru este pe primul loc, alta e pe poziția secundă. Și vorbim de TOP 5 campionate din Europa, nu de orice echipe.

Nu aș spune că este exclus să mai plece Olaru, dar au scăzut șansele în condițiile actuale. Oamenii au venit la derby-ul FCSB – CFR Cluj, doreau să-l vadă pe Olaru încă o dată înainte de a face oferta oficială pentru FCSB. Au fost invitații mei, am avut loja noastră. 

Am discuții avansate pentru Olaru în acest moment. Dacă Olaru vrea să plece mâine, pleacă! Echipa care-l dorește cel mai mult nu dă acum 5 milioane de euro. Vrea să-l ia împrumut până în vară cu opțiune de transfer definitiv de 5 milioane de euro!

5,5 milioane de euro e cota de piață a lui Olaru, conform Transfermarkt / foto: Imago Images

Nu știu dacă Gigi vrea să-i dea drumul acum, are nevoie de Olaru până în vară să se bată la campionat. Oricum, suma de transfer pentru Olaru depinde foarte mult de momentul în care se va face oferta, cum va fi Olaru atunci. Nu contează că Gigi cere 7, 9 sau 5 milioane de euro, contează doar momentul. Și, apropo, nu cred că Gigi a încurcat vreun jucător pentru câteva sute de mii de euro”, a declarat Giovanni Becali, conform Fanatik.

29 de meciuria bifat Olaru la FCSB în actuala stagiune (1 gol și 5 pase decisive)

Mario Camora, declarații după FCSB - CFR Cluj 0-1: „O victorie mare!”

>

Mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.