Liga 1

Becali modifică primul „11” la FCSB » Schimbă sistemul sau îl scoate din echipă pe Cordea: „Am pus ștampila pe el!”

Cordea (dreapta) ar putea fi înlocuit în echipa de start la FCSB de David Miculescu (nr. 11) / foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 16 decembrie 2022

Gigi Becali, patronul FCSB, vrea să-l vadă în primul „11” de-acum pe David Miculescu (21 de ani, extremă dreapta), fotbalist care l-a costat în vară 1,7 milioane de euro.

Pentru a-i face loc în primul „11”, Becali s-a gândit la două soluții: fie va schimba sistemul, din 4-3-3 în 4-4-2, fie îl va trece pe bancă pe Andrei Cordea.

Gigi Becali, patron FCSB: „David Miculescu n-are cum să lipsească din echipă”

David Miculescu n-are cum să lipsească din echipa asta. O să vedeți că așa va fi. Am pus ștampila pe el! Un jucător valoros se vede. 

Ce să-i fac lui Cordea? Cordea trebuie să mai facă și el banca, să nu se mai creadă singur pe tarla. Sau schimbăm sistemul, jucăm 4-4-2, așa joacă și Cordea, joacă și Miculescu”, a declarat Becali la Pro Arena.

Cum arăta echipa-tip a FCSB-ului până acum: Târnovanu - V. Crețu, Dawa, Tamm, Radunovic - Olaru, Șut, Edjouma - Cordea, Compagno, Oct. Popescu

Cum ar putea arăta FCSB în sistemul 4-4-2, cu Miculescu titular: Târnovanu - V. Crețu, Dawa, Tamm, Radunovic - Cordea, Olaru, Edjouma, Oct. Popescu - Miculescu, Compagno

Miculescu a intrat la pauză în meciul cu CFR Cluj (0-1), în locul lui Omrani. Fostul jucător de la UTA n-a confirmat momentan în Capitală, reușind 4 goluri în 31 de partide, majoritatea începute ca rezervă.

8 goluriși 4 pase decisive a bifat Cordea pentru FCSB în actuala stagiune, în 30 de meciuri, fiind unul dintre cei mai în formă jucători ai roș-albaștrilor

Bogdan Mara: „Știam că Omrani la FCSB nu e o mutare bună. Dan Petrescu e singurul care știe să-l motiveze”

>

Mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.