Campionatul Mondial de Fotbal 2022 - Stiri

Vedetele eliminate de la Campionatul Mondial, vacanțe de lux în zone exotice

+38 Foto
Thibaut Courtois și Mishel Gerzig în Maldive/ foto Instagram

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 16 December 2022

Vedetele eliminate de la Campionatul Mondial, în frunte cu Robert Lewandowski și Thibaut Courtois, petrec vacanțe în locații exclusiviste înainte de reluarea competițiilor de club.

Polonezul Lewandowski a părăsit Campionatul Mondial din Qatar în faza optimilor, după înfrângerea cu Franța, scor 1-3. După eliminare, atacantul de la Barcelona a plecat în Maldive alături de familie, acolo unde își petrece vacanța înainte de reluarea La Liga. Catalanii vor juca în campionat pe 31 decembrie, împotriva lui Espanyol.

Courtois, vacanță în Maldive alături de Mishel Gerzig, logodnica sa

Tot în Maldive este și Thibaut Courtois. Portarul belgian nu a trecut de grupe la CM 2022 cu naționala sa. Jucătorul lui Real Madrid a plecat în vacanță alături de logodnica sa, Mishel Gerzig, imediat după eliminarea de la Campionatul Mondial.

+38 Foto
Mishel Gerzig (foto: instagram/mishelgerzig)

Belgia a făcut doar un punct în grupele CM, după un 0-0 cu Croația. A pierdut cu Maroc, 0-2, și Canada, 0-1. Courtois va juca pe 30 decembrie, atunci când Real Madrid va da peste Valladolid în La Liga.

Mario Gotze, în Dubai alături de soția model

Mario Gotze, internaționalul german, nu a plecat departe de Qatar după eliminarea nemților de la Mondial. El și-a petrecut vacanța în Dubai, alături de soția sa, modelul Ann-Kathrin, și de fiul lor.

+9 Foto
foto: Instagram @Ann-Kathrin

Christian Pulisic, vacanță în SUA

Christian Pulisic, extrema dreaptă a naționalei Statelor Unite ale Americii, s-a întors acasă, în Florida, după eliminarea de la Mondial. SUA a părăsit competiția din Qatar din faza optimilor, după 0-2 cu Țările de Jos.

Chelsea, echipa lui Pulisic, va juca pe 27 decembrie în Premier League, împotriva lui Bournemouth.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.