Liga 2

CSA Steaua și-a premiat sportivii » Simona Radiș, marea câștigătoare. Cum arată lista completă + Secția de fotbal nu a câștigat niciun premiu

Simona Radiș, declarată ”Sportivul anului” la CSA Steaua

Articol de Andrei Petrescu  —  Friday, 16 December 2022

CSA Steaua a organizat vineri Gala „Sportivii anului”, în care și-a premiat cei mai buni performeri, într-un eveniment ținut la Cercul Militar. Deloc surprinzător, secția de fotbal nu a primit nicio distincție, neavând drept de promovare în Liga 1. 

În prezența mai multor conducători ai clubului Steaua, printre care ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, secretarul de stat în cadrul MApN, Eduard Bachide, a colonelului George Boroi și a foști fotbaliști importanți, precum Ștefan Iovan sau George Ogăraru, Clubul Sportiv al Armatei și-a desemnat laureații anului 2022. 

Au fost premiați 20 dintre cei mai buni performeri, cu rezultate excepționale de-a lungul anului, care au plasat clubul Steaua București în topul european și mondial.

Simona Radiș, sportiva anului pentru CSA Steaua

>

Titlul de „Sportivul anului 2022” al Clubului CSA „Steaua” a fost acordat, pentru a doua oară consecutiv, Simonei Radiș (canotaj), dublă campioană mondială la probele 8+1 și dublu vâsle și dublă campioană europeană la aceleași probe în competițiile din 2022.

„Îmi doresc ca în următorii ani să am nişte rezultate speciale. Să uimesc prin performanţele mele pentru că îmi doresc să devin un mare sportiv şi un exemplu pentru toate generaţiile din urmă. 

La Jocurile Olimpice de la Paris îmi doresc să triplez (n.r. - să câştige trei titluri olimpice), ceva ce nu a mai făcut nimeni în canotaj. Nici nu ştiu dacă se poate face, pentru că programul este extrem de dificil. Dar este o nebunie a mea", a spus Radiş pe scenă.

>

Laureații anului 2022 la CSA Steaua: 

  • Șerban Călin (canotaj) - „Managerul anului”
  • Vlad Stancu (natație), dublu campion și dublu vicecampion european, precum și o medalie de argint și două de bronz la Campionatul Mondial - „Juniorul anului” 
  • Cătălin Chirilă (kaiak canoe), campion mondial și european la proba de 1.000 m, vicecampion mondial și medalie de bronz la campionatul european la proba de 500 - „Revelația anului”
  • Echipa de polo masculin, campioană națională și câștigătoarea Cupei României - „Echipa anului”

Toată lumea este conștientă că, pentru a ajunge la acest nivel, traseul parcurs este, de cele mai multe ori, extraordinar de greu. Și în ciuda muncii asidue, nu toți obțin întotdeauna o medalie. Vă prețuim deopotrivă pe cei care ați cules laurii victoriei, cât și pe cei care au năzuit spre acest ideal
- Angel Tîlvăr, ministrul apărării naționale

George Ogăraru, despre Cupa Mondială din Qatar: „Mă așteptam la o asemenea finală”

>

Ștefan Iovan, despre parcursul Argentinei la Campionatul Mondial: „Au demonstrat că sunt o echipă constantă”

>

VIDEO. Nume importante din fotbalul românesc prezente la Gala celor de la CSA Steaua

>

Citește și alte știri despre CSA Steaua:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.