Handbal

Cristina Neagu regretă că nu poate vedea finala Mondialului: „E o situație mai neobișnuită!” + câți fani sunt așteptați la CSM București - Kristiansand

Antrenorul Adrian Vasile (40 de ani) și interul stânag Cristina Neagu (34 de ani) au prefațat meciul pe care CSM București îl joacă duminică, de la ora 17:00, împotriva lui Vipers Kristiansand,

Articol de Andrei Petrescu, Iosif Popescu (video)  —  vineri, 16 decembrie 2022

Antrenorul Adrian Vasile (40 de ani) și interul stânga Cristina Neagu (34 de ani) au prefațat meciul pe care CSM București îl joacă duminică, de la ora 17:00, împotriva lui Vipers Kristiansand, în runda cu numărul 9 a grupei A din Liga Campionilor la handbal feminin. 

Meciul dintre CSM București și Kristiansand, derby-ul grupei A din Liga Campionilor, se va juca în același timp cu finala Campionatului Mondial de fotbal, Franța - Argentina. În ciuda acestui lucru, fanii „tigroaicelor” vor umple sala Polivalentă, circa 5.000 de spectatori fiind așteptați la meci.

VIDEO. Adi Vasile, înainte de CSM București - Kristiansand: „Cred că sala va fi plină”

>

„Cred că faza de apărare va fi cheia. Pentru noi ar fi două puncte care ar consolida clasamentul grupei. O victorie în meciul de duminică ar fi fantastică! E normal să existe presiune. 

Cred că Bucureștiul propunere trei echipe care fac meciuri extraordinare în Liga Campionilor: noi, Dinamo, Rapid. Bucureștiul este privilegiat să vadă trei echipe în această competiție. 

Pentru noi, să jucăm în sala Polivalentă este o mare plăcere. Cred că sala va fi plină. Ieri mai erau numai 200 de bilete disponibile. Asta arată iubirea românilor față de handbal”, a declarat Adrian Vasile într-o conferință de presă. 

„Din ce am înțeles, biletele aproape s-au epuizat. Cred că vor fi foarte mulți oameni în sală. E o situație mai neobișnuită, e finala Cupei Mondiale, dar cui îi place handbalul va veni să ne susțină. Avem mare nevoie de fani. 

Am urmărit mai multe meciuri de la Campionatul Mondial. Normal, mi-aș fi dorit să văd finala, dar mă concentrez pe ce avem noi de făcut”, a comentat Cristina Neagu. 

>

Citește și alte știri din handbal: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.