Liga 1

Gică Popescu, după încă un pas greșit al Farului: „Moral scăzut la Hagi?!” + scorul corect avansat pentru finala CM: „Asta aș vrea!”

+18 Foto
FC Voluntari și Farul Constanța au remizat, scor 1-1, în runda cu numărul 21 din Liga 1. Gică Popescu (55 de ani), președintele clubului constănțean, crede că rezultatul a fost unul echitabil. „

Articol de Iosif Popescu (video), Cătălin Stroia  —  Friday, 16 December 2022

FC Voluntari și Farul Constanța au remizat, scor 1-1, în runda cu numărul 21 din Liga 1. Gică Popescu (55 de ani), președintele clubului constănțean, crede că rezultatul a fost unul echitabil. „Baciul” a vorbit și despre finala Campionatului Mondial, una pe care speră să o câștige Argentina lui Leo Messi. 

VIDEO. Gică Popescu, după FC Voluntari - Farul 1-1

>

„Un rezultat echitabil. Mai sunt multe meciuri de jucat. Toate lumea face evaluări în acest moment. Toate echipele care intră în play-off se pot gândi la câștigarea titlului. 

La noi nu e vorba de oboseala, am avut zile de pauză. Azi am început bine ambele reprizele, dar a apărut o greșeală personală. Moral scăzut la noi? Credeți că poți avea moralul scăzut la Hagi?”, a spus Gică Popescu la finalul meciului.

Gică Popescu, pronostic pentru finala Campionatului Mondial

„Messi vreau să câștige! Nu am nicio favorită, dar aș vrea să câștige Argentina pentru Messi. Ar fi încununarea unei cariere de vis. E singurul trofeu care îi lipsește.

 De cealaltă parte avem o echipă cu un atac stelar. Mbappe mi se pare cel mai în formă fotbalist din lume. Cred că se va decide la 11 metri. Asta aș vrea, un meci cu multe goluri, scor 3-3, apoi lovituri de la 11 metri”, a fost pariul lansat de Gică Popescu. 

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.