Campionate

Ultima apariție publică a lui Sinisa Mihajlovic nu va fi uitată niciodată » Gest și discurs de campion: „Ai câștigat mai mult decât niște trofee”

Sinisa Mihajlovic, legenda fotbalului ex-iugoslav, a murit astăzi. Avea 53 de ani și din 2019 suferea de leucemie. Ultima apariție publică a sârbului a fost pe 1 decembrie, la evenimentul de lansare al cărții lui Zdenek Zeman (75 de ani).

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 16 December 2022

Sinisa Mihajlovic, legenda fotbalului ex-iugoslav, a murit astăzi. Avea 53 de ani și din 2019 suferea de leucemie. Ultima apariție publică a sârbului a fost pe 1 decembrie, la lansarea cărții lui Zdenek Zeman (75 de ani). 

Sinisa Mihajlovic a fost un personaj unic în peisajul fotbalului mondial, iubit de colegi, respectat de adversari. O dovadă a caracterului deosebit o reprezintă și ultima apariție publică. 

Deși ducea o luptă teribilă cu boala, Sinisa a insistat să iasă din spital pentru a-i face o surpriză lui Zdenek Zeman. A fost prezent la Roma, la evenimentul în care antrenorul italian de origine cehă și-a lansat cartea „Frumusețea e neprețuită”. Cei doi și-au adresat reciproc complimente, apoi Sinisa l-a sărutat pe frunte pe Zeman.

Sinisa Mihajlovic, discurs de mare campion la ultima apariție publică

„Zeman a câștigat mai mult decât niște trofee. El a prețuit tinerii jucători, a prețuit mereu spectacolul, i-a bucurat pe fani. Este unul dintre inovatorii acestui sport, a adus mereu ceva nou. Când a venit în Italia, a adus cu el o filosofie specială. 

Cu toții am început să căutăm moduri de a câștiga meciurile. Înainte ne gândeam cum să nu pierdem”, au fost ultimele cuvinte adresate de Sinisa în public.

Citește și alte știri din fotbal: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.