Campionatul Mondial de Fotbal 2022 - Stiri

Cristiano Ronaldo ține cu Messi în finala Mondialului? „Iubesc Argentina, mulți nu știu asta”

+49 Foto
FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 17 decembrie 2022

Argentina și Franța se vor duela duminică în finala Campionatului Mondial, într-un meci în care marele rival al lui Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, ar putea câștiga singurul trofeu major care-i lipsește din vitrină.

Înainte de finala turneului din Qatar, un video cu Cristiano Ronaldo, filmat în septembrie 2021, a devenit viral pe internet. 

Cristiano Ronaldo: „Iubesc Argentina”

În timp-ul unui live pe Instagram, alături de iubita lui, Georgina, Cristiano Ronaldo a vorbit despre Argentina, țara în care s-a născut partenera sa. Și a făcut o declarație surprinzătoare.

„Argentina, Argentina. Iubita mea e din Argentina. Multă lume nu știe asta. E jumătate argentiniancă, jumătate spanioloaică. 

Iubesc Argentina. Lumea crede că nu-mi place Argentina, dar îmi place mult”, a spus Cristiano Ronaldo, într-un video care a devenit tot mai popular înainte de finala Campionatului Mondial, iar microbiștii au făcut un exercițiu de imaginație și merg pe varianta că ar ține cu Argentina în finala cu Franța.

Cristiano Ronaldo, antrenament la baza lui Real Madrid

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a fost surprins la baza de pregătire a celor de la Real Madrid. Portugalia a părăsit Campionatul Mondial în faza sferturilor de finală, eliminată de Maroc, scor 0-1. Cristiano Ronaldo, liber de contract după ruperea înțelegerii cu Manchester United, nu și-a luat vacanță. 

Cel mai bun marcator din istoria naționalei portugheze vrea să își găsească rapid echipă. Pentru a se menține în formă, Ronaldo a cerut permisiunea de a se antrena la baza din Valdebebas, „casa” celor de la Real Madrid. 

Florentin Perez a acceptat pe loc. I-a transmis că „este casa lui și că poate veni oricând”. Cristiano s-a pregătit astăzi singur, pe un teren separat, potrivit celor de la Marca. Cristiano a ales baza de pregătire de la marginea Madridului datorită facilităților excepționale. Portughezul le mai folosise între 2009 și 2018, perioada pe care a petrecut-o la Real.

Ronaldo este golgeterul all-time al campioanei Spaniei. În cele 438 de apariții a înscris 451 de goluri. A cucerit 4 Ligii ale Campionilor, 2 titluri în La Liga, 3 Campionate Mondiale ale Cluburilor, 2 Cupe al Regelui, 2 Supercupe ale Spaniei și 3 Supercupe ale Europei.

VIDEO Argentina, favorita lui Vasile Maftei: „Am vrut de la început să câștige Campionatul”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.