Campionatul Mondial de Fotbal 2022 - Stiri

Nike a comis-o înaintea finalei Argentina - Franța » Fanii s-au prins și au urcat pozele pe net

Franța a cucerit Mondialul în 1998 și în 2018 și caută cel de-al treilea triumf / foto: Guliver/Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 17 decembrie 2022

Nike, firma americană care sponsorizează naționala Franței, n-are dubii înaintea finalei Mondialului. Furnizorul de echipamente al „cocoșului galic” a început deja promovarea tricourilor inscripționate cu trei stele, cum ar arăta de acum înainte materialele francezilor în cazul în care Mbappe&co. se impun în fața Argentinei.

Franța a cucerit Mondialul în 1998 și în 2018 și visează să se încoroneze din nou în competiția supremă din fotbal. Ceea ce ar adăuga o stea în plus pe echipamentul „Les Bleus”, care conține în prezent „doar” două astfel de simboluri.

Nike i-a dat deja titlul mondial Franței

Cu două zile înaintea finalei, cei de la Nike au lansat pe site-ul oficial o reclamă prin care promovează vânzarea tricourilor cu trei stele în dreptul logo-ului. Apoi, au îndepărtat anunțul respectiv, însă fanii au fost suficient de vigilenți pentru a surprinde și viraliza tentativa de merchandising a americanilor. 

Între timp, reprezentanții Nike au decis să nu mai promoveze în vreun fel vânzarea tricourilor respective, așteptând deznodământul din finală, notează prestigioasa publicație AS

Adidas a epuizat stocurile de tricouri cu Messi

În cealaltă tabără, tricourile pe care sunt imprimate numele și numărul superstarului naționalei Argentinei, Lionel Messi, nu se mai găsesc în niciun magazin Adidas din întreaga lume.

Firma germană Adidas a epuizat stocurile cu tricoul lui Lionel Messi de la naționala Argentinei, al cărei echipament îl produce, informează cotidianul spaniol Marca.

Reprezentanții firmei Adidas au mai spus că tricourile nu pot fi fabricate peste noapte, cu toate că sunt conștienți că acestea se vor vinde în număr foarte mare. În plus, germanii au spus că se pregătesc intens și încearcă să producă cât mai multe tricouri, în cazul în care Argentina se va impune în fața francezilor, în finala de duminică.

VIDEO Toate informațiile înaintea marii finale Argentina - Franța

Citește și alte știri despre finala Argentina - Franța: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.