Liga 1

Dică și MM sunt „la cuțite”: „Vreau să îi spun asta domnului Stoica!”

FOTO: Captură @Orange Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 17 December 2022

Relația dintre Nicolae Dică (42 de ani) și Mihai Stoica (57 de ani), foști colaboratori la FCSB, este tot mai tensionată. 

Nicolae Dică și Mihai Stoica au ajuns „la cuțite” în urma unei analize făcute de fostul antrenor al vicecampioanei. Imediat după eșecul cu CFR Cluj, Dică a criticat modul în care Pintilii și Strizu au pregătit fazele fixe. 

O zi mai târziu, Mihai Stoica a avut o reacție furibundă: „Spune prostii, niște bazaconii!”. Managerul celor de la FCSB i-a cerut să vină și să explice de ce Tamm ar fi mai bun în duelurile aeriene decât Dawa sau Edjouma. Nick a acceptat provocarea și a avut la rândul lui o răbufnire.

Nicolae Dică și Mihai Stoica au stricat prietenia: „Acum o săptămână mă pricepeam”

„Acum vreo săptămână sau două ştiam, acum nu mă mai pricep, am uitat. Vreau să îi spun domnului Stoica că mă pricep la fotbal şi o să îi fac o analiză aici. O să îi explic ceea ce am spus”, a replicat Dică, la Orange Sport, în cadrul emisiunii „Sport Report”, moderată de Dan Udrea, redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor. 

Ulterior, Dică a „ieșit la tablă” pentru a analiza faza golului din FCSB - CFR Cluj, scor 0-1. 

Nicolae Dică, indicând zona unde CFR Cluj execută fazele fixe / FOTO: Captură @Orange Sport

„CFR Cluj are executanți foarte buni, pe Deac, pe Petrila și pe Roger. Toate mingile bătute de ei sunt între 11 și 16 metri. Eu am spus că aici este pericolul. 

Și dacă aici este pericolul, eu cei mai buni jucători îi pun acolo, în zona centrală. Pe Tamm nu îl pun ieșit în afara spațiului cadrului porții.

Dacă lovitura liberă e executată la bara a doua, tot în centru trebuie să am cei mai buni oameni. Pentru că mingea a doua devine periculoasă.

E problema lor dacă au decis așa, asta nu înseamnă că nu mă pricep eu la fotbal. Poate și ei se pricep, dar am gândit diferit”, a spus Nicolae Dică. 

De unde a pornit conflictul Dică - MM

La golul victoriei marcat de Janga în minutul 69, Yuri a rămas singur la 8 metri de poartă. Cel mai apropiat om de el în momentul centrării a fost Edjouma. Dică spune că Tamm ar fi trebuit plasat în acea zonă.

Tamm indicat cu săgeată verde, Yuri indicat cu săgeata roșie / FOTO: Captură @Orange Sport

VIDEO. Bogdan Mara: „Știam că Omrani la FCSB nu e o mutare bună. Dan Petrescu e singurul care știe să-l motiveze”

>

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.