Liga 1

Eroul neașteptat din Bănie » „Isprava” reușită de Laurențiu Popescu la primul meci pentru Universitatea Craiova în acest sezon de Liga 1

Laurențiu Popescu, portarul Universității Craiova la meciul împotriva Chindiei/ foto: captură Prima Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 17 December 2022

Laurențiu Popescu (25 de ani) a jucat primul meci în acest sezon de Liga 1 în poarta Universității Craiova împotriva Chindiei, în etapa #21. El a apărat un penalty executat de Celea în minutul 33.

Arlauskis nu a fost nici pe bancă la meciul de pe „Ion Oblemenco”, în timp ce Lazar a fost lăsat pe bancă. Titular a fost Laurențiu Popescu, teoretic a treia variantă de portar pentru CSU Craiova. El a jucat în premieră în acest sezon de Superliga. Nu mai apărase în Liga 1 din sezonul 2029-2020. Mai avea un meci pentru olteni în acest sezon, 1-2 cu Argeș, în Cupa României.

Laurențiu Popescu apără penalty-ul lui Celea/ captură Prima Sport

Popescu a reușit să apere un penalty la prima partidă a sezonului în Superliga. În minutul 33 al meciului împotriva Chindiei, a scos lovitura de la 11 metri executată de stoperul Celea. Scorul era 2-0 pentru olteni, astfel că târgoviștenii ar fi putut reveni în meci dacă nu apăra Popescu.

Portarul a ghicit colțul în care a executat Celea, a plonjat bine și a respins în lateral șutul la firul ierbii. A fost apoi felicitat de colegii săi mai experimentați.

Laurențiu Popescu a revenit în vară la CSU Craiova

Laurențiu Popescu a revenit la CSU Craiova în vară, după ce în sezonul trecut a fost împrumutat la Poli Iași și FC Brașov.

Portarul este legitimat la Universitatea Craiova din sezonul 2015-2016, iar de-a lungul timpului a bifat 21 de meciul pentru olteni în toate competițiile.

100.000 de euroeste cota lui Laurențiu Popescu, potrivit transfermarkt

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.