Liga 1

Un fost mare atacant al României, impresionat de Markovic: „Execuție à la Totti. Parcă ne amintește puțin și de Aguero”

Jovan Markovic (stânga)/ foto: Facebook @Universitatea Craiova

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 18 December 2022

Florin Răducioiu, fostul mare atacant al naționalei României, l-a lăudat pe Jovan Markovic pentru golul marcat în meciul CSU Craiova - Chindia 3-0.

Atacantul Universității Craiova a primit o pasă de la Crețu, nu a preluat și l-a învins pe Căbuz cu o „scăriță” superbă, de la 16 metri.

Florin Răducioiu, laude pentru Markovic: „Seamănă cu Aguero”

„Este o execuție à la Totti. Eu nu dădeam așa, dădeam tare peste bară. E un gol foarte frumos. Nu aduce aminte puțin de Aguero? Parcă seamănă cu Aguero. Rapid pe spații. 

Trebuie să îl pui în situații să dea goluri. Felicitări, un gol superb, m-a încântat”, a declarat Florin Răducioiu la emisiunea „Fotbal Show”, realizată în coproducție de Gazeta Sporturilor și Prima Sport.

Prezent în studio, și Gică Popescu l-a lăudat pe Jovan Markovic: „Execuția e senzațională. Era pe 16 metri, nu la 20-25 ca să aibă timp să facă lobul perfect. Trebuie să-l faci să joace. Trebuie motivat. Ai un jucător cu asemenea calități, e păcat să nu îl lași să arate ce poate”.

Video cu golul. Superliga / Jovan Markovic, execuție superbă în duelul cu Chindia Târgoviște

>

A fost un meci destul de OK, o execuție foarte frumoasă din partea mea, așa am gândit-o și mi-a ieșit. Sunt foarte încrezător, vă dați seama, dacă așa am gândit-o. Mereu am încredere în mine

- Jovan Markovic, atacant Universitatea Craiova

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.