Campionatul Mondial de Fotbal 2022 - Stiri

Cel mai nebun bilet din istorie? După 9 luni de emoții a ajuns la ultimul meci, Argentina - Franța! A cedat în această dimineață și a dat cashout pentru o sumă enormă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 18 decembrie 2022

Cu puțin timp înainte de Argentina - Franța, finala Campionatului Mondial 2022, Daniel Forte, un fan care a făcut un pariu incredibil, a obținut suma de 283.000 de dolari, pentru un bilet pe care a mizat doar 26$ și care l-a ținut cu sufletul la gură timp de 9 luni.

UPDATE 20:10 / Cel mai inspirat cash-out la Campionatul Mondial

Argentina a învins-o pe Franța și a cucerit al treilea titlu mondial din istorie! A fost 2-2 la finalul timpului regulamentar, 3-3 după reprizele de prelungire și 4-2 pentru „pume” la loviturile de departajare.

Daniel Forte s-a dovedit extrem de inspirat. Dacă ar fi mers până la capăt cu biletul, ar fi pierdut tot! Cash-out-ul i-a adus fabuloasa sumă de 283.000 de dolari.

Cu Argentina favorită la casele de pariuri să câștige Campionatul Mondial din Qatar, un parior nu a vrut să riște nimic. Astfel, a acceptat oferta casei de pariuri și a închis pariul pentru 283.000 de dolari. N-a mai avut încredere în Franța, pe care mizase că va câștiga Cupa Mondială. Dacă mergea până la capăt, putea câștiga 557.000 de dolari!

A câștigat 283.000 de dolari cu doar 26$

Cu 26 de dolari pariați, Daniel Forte a obținut o sumă imensă. Acesta a mizat pe 7 evenimente din mai multe sporturi. Pe rând, toate evenimentele au fost câștigătoare și a ajuns la ultimul de pe bilet: Franța să ridice din nou Cupa Mondială.

A trăit la intensitate maximă fiecare partidă a campioanei en-titre, dar Forte a preferat să nu mai aștepte deznodământul finalei Mondialului. A încasat banii și a postat pe TikTok momentul în care își anunță mama de decizia luată.

„Da, mamă. Am renunțat. Am luat banii. Te iubesc”, a fost mesajul acestuia.

Biletul nebun:

  • Franța să câștige Campionatul Mondial (fotbal)
  • Golden State Warriors să câștige titlul în NBA (baschet)
  • Colorado Avalanche să câștige Stalney Cup (hochei)
  • AC Milan să câștige Serie A (fotbal)
  • Los Angeles FC să câștige MLS (fotbal)
  • Manchester City să câștige Premier League (fotbal)
  • Kansas să câștige NCAA (campionatul de baschet al colegiilor)
     

Argentina, favorita caselor de pariuri la câștigarea Campionatului Mondial 

Deși înainte de sferturi Franța era cotată cu prima șansă, bookmakerii o văd acum favorită pe Argentina. Trupa lui Lionel Messi are o cotă cuprinsă între 2.65 și 2.82 pentru o victorie, în timp ce cota Franței este 3-3.2

Argentina - Franța, echipe probabile

ARGENTINA: E. Martínez - Molina, Romero, Otamendi, Lisandro Martínez, Acuña - De Paul, Enzo Fernandez, Mac Allister - Messi, Alvarez 
SELECȚIONER: Lionel Scaloni

FRANȚA: Lloris - Kounde, Varane, Upamecano, T. Hernandez - Tchouameni, Rabiot - Dembele, Griezmann, Mbappe - Giroud
SELECȚIONER: Didier Deschamps

VIDEO Argentina, favorita lui Vasile Maftei: „Am vrut de la început să câștige Campionatul”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.