Liga 1

FRF schimbă regulamentul, ca răspuns la găselnița FCSB » Practica recentă e ISTORIE!

Mihai Pintilii este delegat în acte la FCSB, dar apare la flash-interviuri asemenea unui „principal”

Articol de Remus Răureanu  —  duminică, 18 decembrie 2022

Federalii plănuiesc schimbarea regulamentului privind Statutul Antrenorului, ca răspuns la situația de la FCSB, unde Mihai Pintilii, delegat în acte, se prezintă la flash-interviuri ca și cum ar fi antrenorul principal al echipei, iar Leo Strizu, cel care deține licența Pro, participă la conferințele de presă.

FCSB l-a angajat pe Leo Strizu ca antrenor principal pentru a respecta nevoia de a avea A1 cu licență Pro pe bancă. Însă echipa este condusă în continuare de Mihai Pintilii, care figurează ca delegat, întrucât nu a obținut licențele necesare pentru a conduce echipa la nivelul primei ligi.

Pentru a respecta regulamentul, Strizu participă la conferințele de presă oficiale, înaintea și la finalul meciurilor. Dar la flash-interviuri apare adesea Pintilii.

FRF schimbă regulamentul, ca răspuns la situația de la FCSB

Pentru a reglementa situația, va fi schimbat regulamentul privind Statutul Antrenorului. Surse GSP din Școala de Antrenori transmit că noua formă a regulamentului va presupune ca doar antrenorii cu licență Pro să poată participa la flash-interviuri, așa cum se întâmplă în cazul conferințelor de presă.

Televiziunile îl cer pe Pintilii la interviuri, FCSB acceptă, iar federalii nu pot interveni. Tocmai din acest motiv plănuiesc schimbarea regulamentului, astfel încât cei fără licență Pro să nu mai poată oferi declarații asemenea antrenorilor principali.

Momentan, pe numele lui Pintilii nu există nicio reclamație, întrucât nu a încălcat forma actuală a regulamentului prin participarea la flash-interviuri.

Pintilii a preluat frâiele după demisia lui Nicolae Dică. De atunci, roș-albaștrii au câștigat 6 dintre cele 8 meciuri jucate.

VIDEO: concluzia nemiloasă a lui Dumitru Dragomir după FCSB - CFR Cluj

>

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.