Campionatul Mondial de Fotbal 2022 - Stiri

Amețitor! Drake a pariat un milion de dolari pe finala Mondialului. Lovește „blestemul” din nou?

Drake merge pe mâna Argentinei cu Franța // sursă foto: Twitter @ Stake

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 18 decembrie 2022

Rapperul canadian Drake (36 de ani) a mizat un milion de dolari pe victoria Argentinei cu Franța în finala Campionatului Mondial (meciul este programat astăzi, de la 17:00, TVR 1).

Drake merge pe mâna Argentinei la finala de astăzi. Artistul canadian este atât de încrezător în Leo Messi & compania întrucât a pariat un milion de dolari pe victoria sud-americanilor.

Drake a pariat un milion de dolari pe Argentina - Franța

Cota oferită de agenția de pariuri aleasă de Drake este 2.75, astfel că i-ar aduce acestuia un câștig brut de 2,75 milioane de dolari!

Bookmakerii se așteaptă la un duel extrem de echilibrat: cote între 2.70 și 2.90 pentru victoria Argentinei, respectiv 2.85 - 2.90 pentru un succes al Franței.

„Blestemul Drake”

Nu este prima dată când alegerile lui Drake devin publice. El a mers pe mâna Barcelonei la derby-ul cu Real Madrid din octombrie, dar s-a înșelat. Madrilenii s-au impus, 3-1.

Drake nu a fost inspirat nici în mai, când a pariat 300.000 de dolari canadieni pe victoria lui Charles Leclerc în Marele Premiu al Spaniei din Formula 1, câștigat de Max Verstappen.

În online se vorbește despre „blestemul Drake”, având în vedere că echipele susținute de artistul canadian ajung să piardă la scurt timp după.

Mai multe știri despre Argentina - Franța: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.