Liga 1

Croitoru nu a mai rezistat! A plecat de la stadion după ce echipa sa a fost egalată

Marius Croitoru/ foto Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 18 decembrie 2022

Marius Croitoru nu a fost pe banca celor de la FC Argeș la meciul cu Mioveni, încheiat cu scorul de 2-2. El a stat în lojă, de unde a plecat înainte de finalul partidei.

Croitoru a fost suspendat 4 etape de Comisia de Etică și Disciplină, iar primul meci ratat a fost cel cu Mioveni. Motivul? A acționat ca A1, deși nu are licențele necesare.

Croitoru a plecat înainte de finalul meciului 

Croitoru s-a enervat teribil la meciul cu Mioveni. FC Argeș a condus cu 2-0 la pauză, dar a fost egalată în prelungiri.

Garutti a marcat în minutul 90+2, după o greșeală în apărare a lui Cestor. Fundașul „violeților” a preluat greșit în careu, mingea a ajuns la Garutti, al cărui șut a fost deviat și a intrat în poartă.

Imediat după gol, Croitoru s-a ridicat și a plecat, deși mai erau două minute de joc.

Marius Croitoru a plecat înainte de finalul meciului Argeș - Mioveni/ foto: captură Prima Sport

De ce a fost suspendat Croitoru

Antrenorul lui FC Argeș a fost subiectul a două dosare diferite, ambele cu Școala Federală de Antrenori în postura de reclamant.

Într-un dosar a fost suspendat 4 meciuri și amendat cu 6.800 de lei, în celălalt doar amendat, 10.000 de lei. Sesizările au fost făcute în perioada în care Croitoru a pregătit-o pe FCU Craiova, adică acum 4 luni și jumătate! Și clubul din Bănie a fost amendat: 21.000 de lei în primul dosar, 10.000 în al doilea.

Din informațiile obținute de GSP.ro, Croitoru a fost reclamat atât pentru faptul că a oferit indicații în timpul meciurilor și a participat la conferințe de presă, cât și pentru faptul că a oferit indicații din tribune în timp ce era suspendat (s-a întâmplat la FCSB - FCU Craiova 1-1, la sfârșitul lui iulie!).

VIDEO. CFR Cluj așteaptă oferte pentru jucători. Bogdan Mara: „Vindem dacă vin oferte bune!”

>

Citește și:  

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.