Campionatul Mondial de Fotbal 2022 - Stiri

Penalty-ul scos de Di Maria a împărțit lumea fotbalului! Unghiul care lămurește faza

+44 Foto
Leo Messi a deschis scorul în minutul 23 al finalei Campionatului Mondial, dintr-un penalty obținut ușor de Angel Di Maria.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 18 December 2022

Leo Messi a deschis scorul în minutul 23 al finalei Campionatului Mondial, dintr-un penalty obținut ușor de Angel Di Maria.

În minutul 22, Di Maria, aflat aproape de fanionul de la colțul terenului, l-a depășit extrem de ușor pe Dembele. A pătruns în careu, apoi a încetinit și a așteptat atacul extremei de la Barcelona.

Dembele pune mâna ușor pe Di Maria, apoi pare să existe și un contact minim la nivelul picioarelor. „Dreptul” lui Dembele șterge „stângul” argentinianului, lucru care poate fi observat dintr-o filmare din tribune. 

FOTO. 15 cadre din toate unghiurile cu penalty-ul obținut de Di Maria în Argentina - Franța

+14 Foto
Momentul contactului dintre Di Maria și Dembele

Fostul arbitru Alfonso Perez a dat verdictul la Radio Marca: „Se întâmplă des astfel de lucruri când un atacant coboară în apărare. Dembele îl doboară pe Di Maria și este văzut de Marciniak, care era foarte bine plasat”.

Lumea, împărțită de penalty-ul din Argentina - Franța

Jurnalistul britanic Piers Morgan a punctat imediat pe Twitter: „Nu a fost penalty!”.

A fost contrazis de Alan Shearer, fostul mare atacant al Angliei: „Pentru mine e penalty clar. Trebuie să te uiți foarte atent pentru a observa contactul, dar există. Chiar în momentul alergării! Dembele încearcă desperat să îl ajungă din urmă, dar îl lovește”.

VIDEO. Dan Petrescu despre parcursul Croației în Qatar: „Zicea lumea de noi când i-a apărat lui Golofca”

>

Citește și alte știri de la Campionatul Mondial: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.