Campionatul Mondial de Fotbal 2022 - Stiri

15 imagini de impact după Argentina - Franța: bucuria argentinienilor și tristețea „Les Bleus”

+16 Foto
Kylian Mbappe / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 18 decembrie 2022

Argentina s-a impus în fața Franței, într-o finală a Campionatului Mondial interzisă cardiacilor, câștigată de „pume” la loteria loviturilor de departajare, 3-3 (4-2 la.pen). „Thiller-ul” din Qatar i-a adus lui Leo Messi singurul trofeu care-i lipsea, râvnita Cupă Mondială.

Imediat după ce Montiel a transformat penalty-ul decisiv, în tabăra argentinienilor s-a declanșat o sărbătoare de nedescris, „inundată” cu lacrimile de bucurie ale principalilor protagoniști. Mulți dintre fotbaliștii lui Scaloni au izbucnit în plâns, descătușați după ce Argentina a pus mâna pe prima Cupă Mondială după o pauză de 36 de ani.

Inevitabil, camerele l-au căutat pe Leo Messi, marele erou al Argentinei în finala cu Franța. „Puricele” s-a pus în genunchi, a alergat apoi să-l felicite pe Montiel, felicitându-se apoi cu ceilalți coechipieri și cu oamenii din staff.

Cele mai tari imagini după Argentina - Franța: ce s-a întâmplat pe teren: bucuria argentinienilor și tristețea „Les Bleus”

Dincolo, tristețe și deznădejde în rândul „Les Bleus”. Francezii au clacat la loteria penalty-urilor, ratând două execuții, suficient pentru ca „pumele” să-și adjudece trofeul. Mbappe a reușit să-și țină lacrimile în frâu, fiind consolat de colegii săi.

Citește și alte știri alte actualittate. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.