Campionatul Mondial de Fotbal 2022 - Stiri

Dezgustat de cum a apărut Messi la festivitatea de premiere de la CM: „Poza istoriei în fantomă? Maradona n-ar fi acceptat așa ceva!”

+44 Foto
Viorel Moldovan (50 de ani) a contestat modul în care organizatorii l-au îmbrăcat pe Lionel Messi (35 de ani) în momentul decernării trofeului de campion mondial.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 18 decembrie 2022

Viorel Moldovan (50 de ani) a contestat modul în care organizatorii l-au îmbrăcat pe Lionel Messi (35 de ani) în momentul decernării trofeului de campion mondial. Argentina a învins Franța în finală, 3-3 după reprizele de prelungiri, 4-2 la loviturile de departajare. 

Organizatorii turneului din Qatar au vrut să își pună amprenta și pe festivitatea de premiere. Înainte ca Lionel Messi să urce pe scenă pentru a ridica primul titlu mondial din carieră, a primit un bisht,o haină tradițională din partea familiei regale. Reprezintă un simbol al aprecierii în zi de sărbătoare, astăzi cei din Qatar sărbătorind ziua națională. 

Viorel Moldovan: „În locul lui Messi, îmi dădeam jos haina!”

Viorel Moldovan crede că gestul a fost unul total nepotrivit. Fostul internațional și-a imaginat ce ar fi făcut Diego Maradona într-un astfel de moment. 

„Bine că nu am câștigat Cupa Mondială și nu trebuie să mă îmbrac în fantomă. În locul lui Messi, eu mi-o dădeam jos. Nu poți tu, Messi, să faci poza istoriei în fantomă. Dezamăgitor! 

Dacă era Diego Maradona în locul lui? El o scoatea sigur! Rămânea în tricoul țării lui, cu un steag al Argentinei”, a fost opinia lui Viorel Moldovan, la TVR 1.

VIDEO. Dan Petrescu despre parcursul Croației în Qatar: „Zicea lumea de noi când i-a apărat lui Golofca”

>

Citește și alte știri de la Campionatul Mondial: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.