Campionatul Mondial de Fotbal 2022 - Stiri

Pronosticul nebun al lui Gică Popescu s-a adeverit! » Ce presimțea „Baciul” înaintea marii finale Argentina - Franța

„Baciul” a ghicit scorul finalei Argentina - Franța

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 18 December 2022

Gică Popescu, președintele Farului, a oferit un pronostic uluitor de exact înaintea finalei Argentina - Franța, câștigată de „pume” la finele unui meci interzis cardiacilor, 3-3 (4-2 la.pen).

Vineri seara, rugat de reporteri să ofere un scor exact pentru marea finală dintre Argentina și Franța, fostul mare jucător al Barcelonei și al naționalei României a pronosticat chiar 3-3-ul marii finale din Qatar, anticipând inclusiv câștigătoarea de la loteria penalty-urilor. Scenariu care s-a adeverit întocmai duminică seara, în meciul în care inegalabilul Leo Messi a pus, în sfârșit, mâna pe singurul trofeu major care-i lipsea. 

„M-aș bucura enorm să câștige Argentina pentru Messi. Ar fi încununarea unei cariere de vis. Cred că Messi merită acestitlu. Cred că se va decide la «unsprezece» metri. Sau cel pușin așa mi-aș dori să se întâmple, să fie 3-3 și să se decidă la «unsprezece» metri. ”

>

Argentina supremă!

Argentina a învins-o pe Franța și a cucerit al treilea titlu mondial din istorie! A fost 2-2 la finalul timpului regulamentar, 3-3 după reprizele de prelungire și 4-2 pentru „pume” la loviturile de departajare.

  • După o pauză de 36 de ani, Argentina aduce al treilea titlu mondial în vitrină!
  • Pentru Leo Messi este încununarea unei cariere fabuloase. Trofeul mondial era singurul care îi lipsea din palmares!
  • Disctincțiile Campionatului Mondial: Leo Messi (fotbalistul turneului), Enzo Fernandez (cel mai bun tânăr jucător), Emiliano Martinez (portarul turneului) și Kylian Mbappe (golgeterul turneului).

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.