Campionatul Mondial de Fotbal 2022 - Stiri

Budescu a făcut show în restaurant, în timpul finalei Mondialului » A dat tonul scandărilor

+44 Foto
Constantin Budescu (33 de ani) a sărbătorit alături de colegii de la Petrolul titlul mondial cucerit de Argentina. „Pumele”, cu un Lionel Messi (35 de ani) magistral, au trecut de Franța în finală, după executarea loviturilor de departajare.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 18 December 2022

După remiza de azi cu FCU Craiova (1-1), Constantin Budescu (33 de ani) a sărbătorit alături de colegii de la Petrolul titlul mondial cucerit de Argentina. „Pumele”, cu un Lionel Messi (35 de ani) magistral, au trecut de Franța în finală, după executarea loviturilor de departajare. 

Petrolul a remizat astăzi în ultimul meci din 2022, 1-1 cu FCU Craiova. Imediat după fluierul final, Budescu și colegii au mers la un restaurant pentru a urmări final Campionatului Mondial.

VIDEO. Constantin Budescu, reacție virală în timpul finalei Campionatului Mondial

>

Golul de 3-2, marcat de Messi în minutul 110, a declanșat sărbătoarea. Constatin Budescu, recunoscut drept un petrecăreț fără seamăn, a dat tonul scandărilor: „Messi, Messi, Messi!”. A fost acompaniat de toată lumea prezentă, semn că victoria „pumelor” era așteptată. Clipul a fost postat pe TikTok.

Petrolul a încheiat anul 2022 cu 30 de puncte, pe locul 8, la limita play-off-ului. „Lupii galbeni” revin pe teren la finalul lunii ianuarie, în deplasare, cu CS Mioveni.

FOTO. Imagini antologice de la sărbătoarea Argentinei

Este ceva absolut incredibil. Știu că Dumnezeu mi-a oferit acest trofeu, sunt sigur de asta! E o bucurie de nedescris pentru noi. Nu, nu mă voi retrage din echipa națională. Vreau să îmbrac în continuare tricoul Argentinei în calitate de campion mondial. Iubesc fotbalul, nu mi-aș mai putea dori nimic. Ce să mai urmeze? Am reușit să obțin Copa America, Campionatul Mondial...
- Lionel Messi, după titlul mondial cucerit în Qatar

VIDEO. Dan Petrescu despre parcursul Croației în Qatar: „Zicea lumea de noi când i-a apărat lui Golofca”

>

Citește și alte știri de la Campionatul Mondial: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.