Campionatul Mondial de Fotbal 2022 - Stiri

MM se folosește de finala Mondialului pentru a spăla imaginea FCSB-ului: „S-a mai dovedit o chestie”

+44 Foto
Franța a pierdut finala Campionatului Mondial (2-2 și 2-4 cu Argentina la penalty-uri). „Cocoşii galici” au trecut printr-un moment dificil în prima repriză, când, la 0-2, Didier Deschamps a făcut două schimbări!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 19 December 2022

Franța a pierdut finala Campionatului Mondial (3-3 și 2-4 cu Argentina la penalty-uri). „Cocoşii galici” au trecut printr-un moment dificil în prima repriză, când, la 0-2, Didier Deschamps a făcut două schimbări!

Franța a încheiat prima parte fără vreun șut expediat spre poartă. În minutul 41, Deschamps nu a mai suportat umilința și i-a înlocuit pe Giroud și Dembele cu Marcus Thuram, respectiv Kolo Muani. Momentul a fost speculat de Mihai Stoica, managerul general de la FCSB.

Mihai Stoica: „Se discută prea mult despre schimbările din prima repriză”

MM s-a folosit de hotărârea lui Deschamps pentru a spăla imaginea FCSB-ului, club criticat în dese rânduri pentru înlocuirile dictate de patronul Gigi Becali în prima repriză.

„S-a mai dovedit o chestie la acest Mondial. Se discută prea mult despre schimbările din prima repriză, că jucătorii sunt umiliţi. Sunt schimbări tactice, pe care antrenorii le fac. Dembele n-a existat”, a declarat MM la Orange Sport.

Ce a mai declarat Mihai Stoica despre finala Campionatului Mondial:

  • „Vreau să vă amintiţi un singur moment. Argentina - Mexic, golul lui Messi. Ce jucase Argentina până la golul lui Messi? Nimic. Clar e că Messi a deblocat această echipă. 
  • Altceva nu înţeleg. Cum poate un jucător precum Dembele, care a făcut un sezon bun, care are calităţi, să se prezinte în halul ăsta în finala Mondialului? Face penalty complet aiurea, nu avea niciun motiv să se apere acolo inconştient.
  • Franţa n-a fost ce credeam. Credeam că Franţa va câştiga categoric, chiar fără Pogba, Kante, doar că Franţa a jucat slab cu Anglia, n-a fost superioară, apoi rezultatul cu Maroc e mincinos. Maroc a avut multe ocazii, ocazii rarisime. Franţa n-a fost OK, iar acum 80 de minute n-a fost pe teren”

FOTO. Cele mai tari imagini din Argentina - Franța, finala epică a Campionatului Mondial din Qatar

Mai multe știri despre Campionatul Mondial:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.