Campionatul Mondial de Fotbal 2022 - Stiri

Momentul care nu s-a văzut în direct și i-a avut în prim-plan pe Messi și Mbappe, înainte de a urca pe podium

+34 Foto
Kylian Mbappe, lângă Lionel Messi // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 19 December 2022

Lionel Messi (35 de ani) și Kylian Mbappe (23) au fost vedetele finalei Campionatului Mondial, Argentina - Franța, duel tranșat de sud-americani la loviturile de departajare, după 3-3 în 120 de minute de joc.

Primul a înscris o „dublă”, Mbappe a reușit un hattrick. În plus, ambii și-au transformat cu brio loviturile de departajare.

Pe teren, a fost un duel aprig între doi dintre cei mai mari fotbaliști din prezent. Dar rivalitatea nu s-a extins mai departe de minutele de joc.

Messi și Mbappe, momentul care nu s-a văzut în direct și i-a avut în prim-plan înainte de a urca pe podium

După meci, înainte de festivitatea de premiere, cei doi s-au îmbrățișat cald (video mai jos). „O îmbrățișare atât sportivă, cât și liniștitoare pentru fanii lui PSG”, scrie Marca.

>

Messi și Mbappe sunt coechipieri la echipa de club, PSG, iar în următoarea parte a sezonului au misiunea de a ridica cel mai mare trofeu din fotbalul inter-cluburi, Liga Campionilor. Ar fi primul astfel de trofeu din istoria echipei pariziene.

O româncă a împărțit scena cu Messi și Mbappe la finala Mondialului

O româncă, Adriana Paul, a fost pe scenă la premierea de la finala Campionatului Mondial. Adriana lucrează în Qatar ca stewardesă iar pe podium a stat chiar în spatele președintelui Franței Emmanuel Macron.

Pentru ceremonia de la finalul Campionatului Mondial, țara organizatoare a apelat la mai multe stewardese ale companiei aeriene Qatar Airways, pentru a aduce medaliile și trofeele.  Adriana Paul a ținut în mână trofeul pentru cel mai bun jucător al turneului, câștigat de Leo Messi.

+34 Foto
Adriana Paul, foto: Instagram @adriianepaul

Mai multe știri despre Campionatul Mondial: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.