Campionatul Mondial de Fotbal 2022 - Stiri

Dan Petrescu, concluzie clară după finala Mondialului: „Ar fi fost o nedreptate dacă se întâmpla asta” + „Messi e cel mai bun fotbalist din istorie”

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 19 December 2022

Dan Petrescu, antrenorul de la CFR Cluj, a vorbit despre finala Campionatului Mondial, Argentina - Franța 3-3 și 4-2 la penalty-uri, în cadrul unei conferințe de presă premergătoare meciului cu Hermannstadt din Liga 1.

  • CFR Cluj - Hermannstadt se joacă marți, de la ora 20:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat dpe Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1

Dan Petrescu a fost fericit pentru victoria Argentinei, deoarece consideră că „și-a dorit mai mult victoria”.

Dan Petrescu a vorbit despre Argentina - Franța, finala Campionatului Mondial

„Argentina și-a dorit mai mult victoria. Ar fi fost o nedreptate să nu câștige, a fost mai concentrată de la început. Bine că nu am avut meci sau cantonament, să putem vedea. Cred că e cea mai bună finală care a fost vreodată la un Campionat Mondial. 

Exact cum place publicului. Cu goluri multe, cu răsturnări, cu ocazii mari. Cu penalty-uri ratate, penalty-uri marcate, cu Messi învingător, ceea ce e perfect pentru fotbalul mondial, profesionist. Messi e un exemplu de cum să tratezi fotbalul de mic până la retragere. 

A jucat mereu, nu a fost accidentat, nu a a fost implicat în scandaluri. Și-a văzut doar de fotbal. În opinia mea, e cel mai mare jucător din istoria fotbalului. Merita să fie campion mondial. 

Mbappe e un altfel de jucător. 80 de minute nu l-a văzut nimeni pe teren, ca și pe Franța. S-a demonstrat că trebuie să rămâi concentrat până la finalul meciului, altfel riști să pierzi. Nu se întâmplă în alt sport asta, de aceea este fotbalul cel mai frumos. Trebuie să se facă cumva diferența. O faci la penalty-uri, altfel nu ai cum”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.